reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny! Na piątek mam termin a młodemu się wcale nie spieszy 😄 może macie jakiś sposób na przyspieszenie porodu? Seks, herbata z liści malin, ciepłe kąpiele, spacery, schody, masowanie brodawek..nie działa. Wczoraj nawet cały dzień stałam i robiłam dżem z brzoskwiń😄 jedyne co czuje to czasami duży ból w kroczu i to że synio sie rozpycha w górnej części brzucha 🙂 nawet chyba skurczy nie mam...
Mi lekarz zrobil masaz szyjki i kolejnego dnia urodzilam.Ale ostrzegam boli jak licho🥴

reklama
Jessssui dziewczyny, mały mi lata po całej chałupie 😱. I zaczął tak jakby siedziec. Podpiera się jedną rączką i to taki przechylony siad. Skończyły się piękne czasy lezenia w jednym miejscu😅
Każdy mi mówi że mam się cieszyć że jeszcze leżą a ja bym już chciała żeby chodziły 🫣😄 jak będą mi latać po całym mieszkaniu to pewnie będę chciała żeby znowu leżały 🙈 każdy etap rozwoju ma swoje plusy i minusy ale ja zdecydowanie wolę takie kontaktowe już maluchy, chociaż znając życie to będę psioczyła że gówniarze 3 letnie mi pyskują 🤣🤣🤣

Każdy mi mówi że mam się cieszyć że jeszcze leżą a ja bym już chciała żeby chodziły 🫣😄 jak będą mi latać po całym mieszkaniu to pewnie będę chciała żeby znowu leżały 🙈 każdy etap rozwoju ma swoje plusy i minusy ale ja zdecydowanie wolę takie kontaktowe już maluchy, chociaż znając życie to będę psioczyła że gówniarze 3 letnie mi pyskują 🤣🤣🤣
Ja to się boję każdego następnego etapu bo nie lubię nowości 😂. Ledwo się przyzwyczaiłam, że mały się przekręca a on mi tu takie numery robi 😜. Teraz widzę ile mam w domu niebezpieczeństw😱. A jak ty swoją dwójkę upilnujesz to ja nie wiem 🤔. Kajtek to taki szarpidrut ruchliwy jest 😅

Jessssui dziewczyny, mały mi lata po całej chałupie 😱. I zaczął tak jakby siedziec. Podpiera się jedną rączką i to taki przechylony siad. Skończyły się piękne czasy lezenia w jednym miejscu😅
szykuj sie na przemeblowania i przeniesienie na wyzszy poziom wiekszosci rzeczy, ktore nie sa dla malych raczek 😁🤣
Nooo zaczyna Ci sie najfajniejszy wg mnie etap. Melise pij 🤣🤣🤣

Mi pyskują, zapomniałam ostatniego wyrazu 🙈😂

Ja to się boję każdego następnego etapu bo nie lubię nowości 😂. Ledwo się przyzwyczaiłam, że mały się przekręca a on mi tu takie numery robi 😜. Teraz widzę ile mam w domu niebezpieczeństw😱. A jak ty swoją dwójkę upilnujesz to ja nie wiem 🤔. Kajtek to taki szarpidrut ruchliwy jest 😅
Szczerze, nie mam pojęcia 😱🤭 boję się tego mega. Będę uczyła od razu chodzić za rączkę 😆 w najgorszym wypadku rozłożę kojec, wrzucę tonę piłek i będę się modliła 🤪

reklama
Do góry