Mi lekarz zrobil masaz szyjki i kolejnego dnia urodzilam.Ale ostrzegam boli jak lichoHej dziewczyny! Na piątek mam termin a młodemu się wcale nie spieszy może macie jakiś sposób na przyspieszenie porodu? Seks, herbata z liści malin, ciepłe kąpiele, spacery, schody, masowanie brodawek..nie działa. Wczoraj nawet cały dzień stałam i robiłam dżem z brzoskwiń jedyne co czuje to czasami duży ból w kroczu i to że synio sie rozpycha w górnej części brzucha nawet chyba skurczy nie mam...
reklama
Jutro mam wizytę po południu i normalnie chyba będę błagać o szpital no chyba, że syn mnie zaskoczy i się jednak urodziJeśli to nie pomaga to już nic nie pomoże ewentualnie oksytocyna
DagLer
Fanka BB :)
KajetanJessssui dziewczyny, mały mi lata po całej chałupie . I zaczął tak jakby siedziec. Podpiera się jedną rączką i to taki przechylony siad. Skończyły się piękne czasy lezenia w jednym miejscu
Ciocia jest dumna ❤
eij
Każdy mi mówi że mam się cieszyć że jeszcze leżą a ja bym już chciała żeby chodziły jak będą mi latać po całym mieszkaniu to pewnie będę chciała żeby znowu leżały każdy etap rozwoju ma swoje plusy i minusy ale ja zdecydowanie wolę takie kontaktowe już maluchy, chociaż znając życie to będę psioczyła że gówniarze 3 letnie mi pyskująJessssui dziewczyny, mały mi lata po całej chałupie . I zaczął tak jakby siedziec. Podpiera się jedną rączką i to taki przechylony siad. Skończyły się piękne czasy lezenia w jednym miejscu
Ja to się boję każdego następnego etapu bo nie lubię nowości . Ledwo się przyzwyczaiłam, że mały się przekręca a on mi tu takie numery robi . Teraz widzę ile mam w domu niebezpieczeństw. A jak ty swoją dwójkę upilnujesz to ja nie wiem . Kajtek to taki szarpidrut ruchliwy jestKażdy mi mówi że mam się cieszyć że jeszcze leżą a ja bym już chciała żeby chodziły jak będą mi latać po całym mieszkaniu to pewnie będę chciała żeby znowu leżały każdy etap rozwoju ma swoje plusy i minusy ale ja zdecydowanie wolę takie kontaktowe już maluchy, chociaż znając życie to będę psioczyła że gówniarze 3 letnie mi pyskują
nieagatka
szykuj sie na przemeblowania i przeniesienie na wyzszy poziom wiekszosci rzeczy, ktore nie sa dla malych raczekJessssui dziewczyny, mały mi lata po całej chałupie . I zaczął tak jakby siedziec. Podpiera się jedną rączką i to taki przechylony siad. Skończyły się piękne czasy lezenia w jednym miejscu
Nooo zaczyna Ci sie najfajniejszy wg mnie etap. Melise pij
eij
Mi pyskują, zapomniałam ostatniego wyrazuKażdy mi mówi że mam się cieszyć że jeszcze leżą a ja bym już chciała żeby chodziły jak będą mi latać po całym mieszkaniu to pewnie będę chciała żeby znowu leżały każdy etap rozwoju ma swoje plusy i minusy ale ja zdecydowanie wolę takie kontaktowe już maluchy, chociaż znając życie to będę psioczyła że gówniarze 3 letnie mi pyskują
eij
Szczerze, nie mam pojęcia boję się tego mega. Będę uczyła od razu chodzić za rączkę w najgorszym wypadku rozłożę kojec, wrzucę tonę piłek i będę się modliłaJa to się boję każdego następnego etapu bo nie lubię nowości . Ledwo się przyzwyczaiłam, że mały się przekręca a on mi tu takie numery robi . Teraz widzę ile mam w domu niebezpieczeństw. A jak ty swoją dwójkę upilnujesz to ja nie wiem . Kajtek to taki szarpidrut ruchliwy jest
reklama
eij
I konieczne bramka na wejściu do kuchni!!!szykuj sie na przemeblowania i przeniesienie na wyzszy poziom wiekszosci rzeczy, ktore nie sa dla malych raczek
Nooo zaczyna Ci sie najfajniejszy wg mnie etap. Melise pij