reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jak masz nawilżacz to połowa sukcesu, Amol i krople eukaliptusowe powinny być w każdej aptece. Krople można dać nawet na piżamkę. Posmarować klatkę piersiową Amolem. Ja i moje dziewczynki jak mamy katar to się tym ratujemy. Można jeszcze na noc Nasivin nosek nie będzie zatkany.
Nasivin mamy i podaje.Wczesniej miala.katar ale nigdy czegos takiego zeby tak jej sie zatkalo.Jak maz wroci z pracy to pojde do apteki na szoping🙂

reklama
Nasivin mamy i podaje.Wczesniej miala.katar ale nigdy czegos takiego zeby tak jej sie zatkalo.Jak maz wroci z pracy to pojde do apteki na szoping🙂
nam nigdy się nosek nie zatykał, ale często odciagam katarkiem wydzielinę. Teraz mieliśmy katar w sumie całe 2 dni ale normalnie szedł do dzieci. I bardzo lubił siedzieć na dworze bo lepiej mu się oddychało

nam nigdy się nosek nie zatykał, ale często odciagam katarkiem wydzielinę. Teraz mieliśmy katar w sumie całe 2 dni ale normalnie szedł do dzieci. I bardzo lubił siedzieć na dworze bo lepiej mu się oddychało
No nam tez wczesniej sie nie zatykal a teraz non stopnprzez ustanoddycha.A gil wiso do pasa ale walka jeat zeby odciagnac katarkoem

Córce nie odciągam kataru, nie widzę żadnej różnicy. Katar nie schodzi na oskrzela ani uszy jak to zwykle piszą. Zresztą inhalator też wywaliłam w kąt.
a dla mnie to okropne, jak sobie wyobraze ze mam katar, a nie moge wydmuchac nosa. Znaczy w sumie Twoja to juz pewnie sama wydmuchuje, moja tez juz w sumie niezle to robi, ale maluchowi to nie wyobrazam sobie nie odciagnac. Przeciez to koszmar miec taki zawalony nos, ja strasznie nie lubei tego uczucia.

reklama
Miska wysmarowana,krople w nawilzaczu sa.Jeszcze pod snen odciagniemy katar,wpuszcze nasivin i zobaczymy.Narazie nawet je z trudem bo nie moze oddychac przez nos😪

Do góry