reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej hej miło mi poinformować drogie ciocię że 14 września po wielu przygodach że szpitalem na świat przyszedł nasz Synek Aleksander 🥰 mimo 37 tygodnia ważył 3490 i 52 cm. Pobyt w szpitalu rondla mnie jakaś trauma ale teraz już od soboty jesteśmy w domu i jak narqzie wszystko ok. Mam nadzieję że covid nie zostawił śladu. My uczymy się siebie na wzajem , było wiele trudności z karmieniem piersią i chodź nadal są to już idzie coraz lepeij ale nie stety trochę się dokarmiamy 🙄🙄 pozdrawiam serdecznie ,
gratulacje!
Dokarmianie nie jest zle 😉
Cieszcie sie tym czasem :)

reklama
Dziewczyny od kiedy kupilyscie swoim coreczkom wozeczki dla lalek? Moja juz przejawia zainteresowanie pchaniem czegos z czyms w srodku😉widze bo pcha nosidelko z misiem i tak sobie mysle zeby juz kupic jej taki wozek drewniany i jakas lalke bo narazie ona ms tylko misie i zwierzaki pluszowe ktore kocha😁

Hej hej miło mi poinformować drogie ciocię że 14 września po wielu przygodach że szpitalem na świat przyszedł nasz Synek Aleksander 🥰 mimo 37 tygodnia ważył 3490 i 52 cm. Pobyt w szpitalu rondla mnie jakaś trauma ale teraz już od soboty jesteśmy w domu i jak narqzie wszystko ok. Mam nadzieję że covid nie zostawił śladu. My uczymy się siebie na wzajem , było wiele trudności z karmieniem piersią i chodź nadal są to już idzie coraz lepeij ale nie stety trochę się dokarmiamy 🙄🙄 pozdrawiam serdecznie ,
Gratuluję:) Dużo zdrówka dla Was:)

Gratulacje 🙃

Dziewczyny od kiedy kupilyscie swoim coreczkom wozeczki dla lalek? Moja juz przejawia zainteresowanie pchaniem czegos z czyms w srodku😉widze bo pcha nosidelko z misiem i tak sobie mysle zeby juz kupic jej taki wozek drewniany i jakas lalke bo narazie ona ms tylko misie i zwierzaki pluszowe ktore kocha😁
ja bym drewnianego nie kupila. Tylko taki zwykly maly plastikowy, jak faktycznie bedzie sie bawic (bo teraz chodzi tylko o pchanie a nie o sama zabawe) to wtedy na swieta czy cos kupisz wiekszy wozek juz lalkowy.
Teraz takie cos wg mnie najkepiej sie sprawdza

Załączniki

• IMG_8711.jpeg
    IMG_8711.jpeg
    57,6 KB · Wyświetleń: 50
ja bym drewnianego nie kupila. Tylko taki zwykly maly plastikowy, jak faktycznie bedzie sie bawic (bo teraz chodzi tylko o pchanie a nie o sama zabawe) to wtedy na swieta czy cos kupisz wiekszy wozek juz lalkowy.
Teraz takie cos wg mnie najkepiej sie sprawdza
Tylko nie wiem czy taki nie bedzie za wysoki dla noej a na olx wyczailam wlasnie deewniany za naprawde dobra cene🤔

reklama
A my zniwu w domu😪Miska w nocy prawie nie spala bo nos jej sie zapychal Odciagalismy psikalam nawet przykleilam aromaaktiv i nic.Teraz tez dupka ciaglw furczy jej w nosie.Zjadla i spi aletylko na mnie jak odloze to zaczyna tancowac i sie budzi z placzem.3 dni w zlobku a tydzien w domu super😥

Do góry