bidulkaA my zniwu w domuMiska w nocy prawie nie spala bo nos jej sie zapychal Odciagalismy psikalam nawet przykleilam aromaaktiv i nic.Teraz tez dupka ciaglw furczy jej w nosie.Zjadla i spi aletylko na mnie jak odloze to zaczyna tancowac i sie budzi z placzem.3 dni w zlobku a tydzien w domu super
reklama
Najgorzej zenona nie daje sobie pomoc i wszystko jest pkraszone wrzaskiem placzem histerycznym.nawet temp.sobie nie da zmierzyco inhalacjach to moge zapomniec.a jestem sama i jest mi bardzo trudno jedna reka zroboc wszystko przy niej bo druga ja trzymam a ta sie wtuli we mnie i po ptokachbidulka
Hej, dziewczyny, mam takie pytanie czy któraś z Was prowadziła ciążę w Enel med ? Słyszałam że jest problem z prowadzeniem ciąży po in vitro, leczeniu itp w ramach pakietów medycznych, że oni prowadzą tylko zdrowe ciąże. Czy ktoś może to potwierdzić? Pierwszą wizytę w Enel med mam dopiero 11.10
Ciąża z in vitro to przecież zupełnie normalna zdrowa ciążaHej, dziewczyny, mam takie pytanie czy któraś z Was prowadziła ciążę w Enel med ? Słyszałam że jest problem z prowadzeniem ciąży po in vitro, leczeniu itp w ramach pakietów medycznych, że oni prowadzą tylko zdrowe ciąże. Czy ktoś może to potwierdzić? Pierwszą wizytę w Enel med mam dopiero 11.10
motylek24
Fanka BB :)
Prowadziłam ciążę na pakiet medyczny, ciąża jak ciąża , po in vitro niczym się nie różni. W karcie ciąży nie miałam nawet wpisu że ciąża po in vitro.Hej, dziewczyny, mam takie pytanie czy któraś z Was prowadziła ciążę w Enel med ? Słyszałam że jest problem z prowadzeniem ciąży po in vitro, leczeniu itp w ramach pakietów medycznych, że oni prowadzą tylko zdrowe ciąże. Czy ktoś może to potwierdzić? Pierwszą wizytę w Enel med mam dopiero 11.10
Pchełka216
Fanka BB :)
weź nawilżacz, wlej olejek eukaliptusowy 2-3 krople do wody i nawilżaj pokoj. wiem nawilżacz się może popsuć, ale u nas to tylko zadziałało.A my zniwu w domuMiska w nocy prawie nie spala bo nos jej sie zapychal Odciagalismy psikalam nawet przykleilam aromaaktiv i nic.Teraz tez dupka ciaglw furczy jej w nosie.Zjadla i spi aletylko na mnie jak odloze to zaczyna tancowac i sie budzi z placzem.3 dni w zlobku a tydzien w domu super
Nawilzacz mam musze kupic krople-dostane w aptece?nie wiem czy i zeby nie ida bo ona ciagle grzebie w buzi i gryzie co popadnie a jak smaruje to wyczuwam pod palcami zebyweź nawilżacz, wlej olejek eukaliptusowy 2-3 krople do wody i nawilżaj pokoj. wiem nawilżacz się może popsuć, ale u nas to tylko zadziałało.
Olejek eukaliptusowy jest super ale najlepiej wlać go do takiego domku zapachowego, do nawilżacza można lac Amol bez obawy że się zepsuje, ja stosuję od lat na moje dziewczynki bardzo dobrze działaweź nawilżacz, wlej olejek eukaliptusowy 2-3 krople do wody i nawilżaj pokoj. wiem nawilżacz się może popsuć, ale u nas to tylko zadziałało.
Musze cos dzis na noc wykombinowac bo ta byla masakrycznaOlejek eukaliptusowy jest super ale najlepiej wlać go do takiego domku zapachowego, do nawilżacza można lac Amol bez obawy że się zepsuje, ja stosuję od lat na moje dziewczynki bardzo dobrze działa
reklama
Jak masz nawilżacz to połowa sukcesu, Amol i krople eukaliptusowe powinny być w każdej aptece. Krople można dać nawet na piżamkę. Posmarować klatkę piersiową Amolem. Ja i moje dziewczynki jak mamy katar to się tym ratujemy. Można jeszcze na noc Nasivin nosek nie będzie zatkany.Musze cos dzis na noc wykombinowac bo ta byla masakryczna