reklama
Artemida90
Fanka BB :)
u nas tak było jak wychodziły trójki i czwórkiDziewczyny mojej misce ropieje oczko i jest powieka czerwona i mam wrazenie ze troche nabrzmiala.Czy to moze byc spowodowane katarem czy cos innego?
nieagatka
albo zapalenie spojowek. Przemywaj jej sola fizjologiczna.Dziewczyny mojej misce ropieje oczko i jest powieka czerwona i mam wrazenie ze troche nabrzmiala.Czy to moze byc spowodowane katarem czy cos innego?
A na katar zeby w nocy spala polecam kupic olejek z tymianku i dac pare kropel na wkladke higieniczna i przykleic nad glowa. Ulatwia oddychanie, bo super udraznia nos. U doroslych tez
U nas wyszly dolne 5 u gory chyba tez ida.u nas tak było jak wychodziły trójki i czwórki
Tylko ze jej glowa po calym lozeczku smigaalbo zapalenie spojowek. Przemywaj jej sola fizjologiczna.
A na katar zeby w nocy spala polecam kupic olejek z tymianku i dac pare kropel na wkladke higieniczna i przykleic nad glowa. Ulatwia oddychanie, bo super udraznia nos. U doroslych tez
Artemida90
mój za chwile 2 lata a piątek nadal nie widać kiedy już myśle ze idą to jednak nieU nas wyszly dolne 5 u gory chyba tez ida.
U nas sa takie:1 i 2 gorne oraz 1 i 5 dolnemój za chwile 2 lata a piątek nadal nie widać kiedy już myśle ze idą to jednak nie
nieagatka
bez znaczenia, to bedzie czuc w calym pokojuTylko ze jej glowa po calym lozeczku smiga
nieagatka
u nas 5 nie ma. Zazwyczaj najpierw ida 4ki, potem 3, a potem 5, ale moze u Was inna kolejnosc.U nas wyszly dolne 5 u gory chyba tez ida.
reklama
5 widac a 2 3 4 nie.u nas 5 nie ma. Zazwyczaj najpierw ida 4ki, potem 3, a potem 5, ale moze u Was inna kolejnosc.