reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ma ponad rok, moze spokojnie jesc przyprawione i ogolnie to co Wy. Grunt zeby bylo w miare zdrowo i zrownicowane :)
Ani frytka, ani parowka ani czekolada jej nie zabije 😃 byle nie codziennie 🤣
Slodyczy nie dajemy jeszcze tylko tego by brakowalo bo nasze dziecie kluskowe tzn.lubi pierogi makarony😁
Dzis bylam u lekarza bo mala czuje sie juz lepiej ale na rzadkue kupy.Okazalo sie ze to jelitowka.my z mezem tez zlapalismy tyle ze ja wczoraj mialam mdlosci-czulama sie jak w pierwszych miesc.ciazy,dzis mi juz nic nue jest.Za to maz kibelkowy i dzis nadal wybiera trumne🤣🤣
Dobrze ze to kobiety chodza w ciazy bo te slabeusze to by miesiaca nie przezyli zwlaszcza moj🤣🤣

reklama
U nas dzis starsza zaczela kolejna klase. Mlodsza pierwszy raz sama z opiekunka, a w pon nowy zlobek…
Na szczescie dzielne sa meega 🥰
Nie wiem kto sie cieszy bardziej ze wrocila szkola - corka czy ja 😂😂
No i z górki. Najgorszy wrzesień, potem już będzie super. Ja dziś odebrałam o 14 i nie było źle.

No i z górki. Najgorszy wrzesień, potem już będzie super. Ja dziś odebrałam o 14 i nie było źle.
moja od 9h do 17h codziennie. Mlodsza pierwszego dnia pojdzie na chwile, potem juz tez 9h-17h.
Nie moge sie wlasnie nadziwic ile osob w pl odbiers dzieci ok 14h, nie wiem jak to mozliwe pracujac 😁
Zazdro
🙂

moja od 9h do 17h codziennie. Mlodsza pierwszego dnia pojdzie na chwile, potem juz tez 9h-17h.
Nie moge sie wlasnie nadziwic ile osob w pl odbiers dzieci ok 14h, nie wiem jak to mozliwe pracujac 😁
Zazdro
🙂
zaczynasz o 6, pracujesz, 7h i masz blisko pracy zlobek. tadam 🤪 poza tym właśnie latasz z językiem na wierzchu hehe;)

u mnie będzie niania na 2-3h dziennie, co bym wlasnie z językiem nie latała- zeby odbierać wcześniej ze żłobka w tym pierwszym roku

Zazdro
🙂
mój jest od 8 do 15 w opiece, ale my pracujemy na 3 zmiany wiec jedno zawozi a drugie odbiera. Ja mam teraz nocne zmiany 🤮 wiec jutro po dzisiejszej nocce zawiozę małego na 8 do niani wrócę wykąpie się i pójdę spać, a mąż po pracy odbierze go i o 15:30 mnie obudza.

reklama
Zazdro
🙂
Dziś odebrałam nieco za wcześnie,.córka wyszła z pełną buzią pierogów 😂 zawsze odbierałam dzieci do 15 max. Niestety cierpi na tym moja praca ale przyznam szczerze nie rozpaczam. Na dłuższe zostawianie przyjdzie czas za rok czy dwa.

Do góry