reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

ma ponad rok, moze spokojnie jesc przyprawione i ogolnie to co Wy. Grunt zeby bylo w miare zdrowo i zrownicowane :)
Ani frytka, ani parowka ani czekolada jej nie zabije 😃 byle nie codziennie 🤣
Slodyczy nie dajemy jeszcze tylko tego by brakowalo bo nasze dziecie kluskowe tzn.lubi pierogi makarony😁
Dzis bylam u lekarza bo mala czuje sie juz lepiej ale na rzadkue kupy.Okazalo sie ze to jelitowka.my z mezem tez zlapalismy tyle ze ja wczoraj mialam mdlosci-czulama sie jak w pierwszych miesc.ciazy,dzis mi juz nic nue jest.Za to maz kibelkowy i dzis nadal wybiera trumne🤣🤣
Dobrze ze to kobiety chodza w ciazy bo te slabeusze to by miesiaca nie przezyli zwlaszcza moj🤣🤣

reklama
U nas dzis starsza zaczela kolejna klase. Mlodsza pierwszy raz sama z opiekunka, a w pon nowy zlobek…
Na szczescie dzielne sa meega 🥰
Nie wiem kto sie cieszy bardziej ze wrocila szkola - corka czy ja 😂😂
No i z górki. Najgorszy wrzesień, potem już będzie super. Ja dziś odebrałam o 14 i nie było źle.

No i z górki. Najgorszy wrzesień, potem już będzie super. Ja dziś odebrałam o 14 i nie było źle.
moja od 9h do 17h codziennie. Mlodsza pierwszego dnia pojdzie na chwile, potem juz tez 9h-17h.
Nie moge sie wlasnie nadziwic ile osob w pl odbiers dzieci ok 14h, nie wiem jak to mozliwe pracujac 😁
Zazdro
🙂

moja od 9h do 17h codziennie. Mlodsza pierwszego dnia pojdzie na chwile, potem juz tez 9h-17h.
Nie moge sie wlasnie nadziwic ile osob w pl odbiers dzieci ok 14h, nie wiem jak to mozliwe pracujac 😁
Zazdro
🙂
zaczynasz o 6, pracujesz, 7h i masz blisko pracy zlobek. tadam 🤪 poza tym właśnie latasz z językiem na wierzchu hehe;)

u mnie będzie niania na 2-3h dziennie, co bym wlasnie z językiem nie latała- zeby odbierać wcześniej ze żłobka w tym pierwszym roku

Zazdro
🙂
mój jest od 8 do 15 w opiece, ale my pracujemy na 3 zmiany wiec jedno zawozi a drugie odbiera. Ja mam teraz nocne zmiany 🤮 wiec jutro po dzisiejszej nocce zawiozę małego na 8 do niani wrócę wykąpie się i pójdę spać, a mąż po pracy odbierze go i o 15:30 mnie obudza.

reklama
Zazdro
🙂
Dziś odebrałam nieco za wcześnie,.córka wyszła z pełną buzią pierogów 😂 zawsze odbierałam dzieci do 15 max. Niestety cierpi na tym moja praca ale przyznam szczerze nie rozpaczam. Na dłuższe zostawianie przyjdzie czas za rok czy dwa.

Do góry