reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No masakra wstala bo chciala jesc.zjadla mleczka nawet nie duzo i zwymiotowala i to jeszcze na dodatwk nie tylko mlekiem ale i czyms zoltym.Pic nie chce chociaz ciagle daje.Termometry wskazuja rozne temp.i nie woem co mam robic.Poszla dalej spac.Jak patrze na nia tak boedna bez zycia to normalnie placze.Ona zawsze pelna energii a tu nic ja nie cieszy tylko spi.Dla mnie juz cos takiego jest tragedia i bardzo to przezywam i nawet noe chce sobie wyobrazic jak czuja sie matki jak ich dziecku dolega wieksze chorobsko.
Musisz jej dawać często pić, małe łyżeczki, ale często. Nie może wypić za dużo, bo to prowokuje wymioty. Sprawdź też wagę żeby w razie czego wiedzieć ile spadła. Nie wiem w jakim jest wieku (tj. na jakim etapie rozszerzania diety), ale owoce powinny być odstawione z wyjątkiem banana. Ja jeszcze przy jelitówķach robię dzieciom marchwiankę z ryżem. Zawsze kazano nam weryfikować czy poziom wagi nie spadł za bardzo i czy nie będzie konieczne leczenie w szpitalu.

reklama
U nas znowu brzydka skóra się robi już nawet na udkach , podejrzewałam wcześniej że to od dyni bo się zaostrzało, a teraz nie wiem , zaczęłam gluten już dawać może być od tego? Od jakiego wieku marchew z ryżem można podawać?

Ja jestem na mini wczasach z dwiema innymi parami i już kurde sto pytań dlaczego nie dam małemu ciasta, kotleta czy telefonu 🤦. Czy wy dajecie dzieciom telefony?
Fredka wstyd, telefon to podstawa , będzie opóźniony w stosunku do rówieśników. Kotlety daj, nie żałuj zobaczysz jak przytyje😂
ps a te panie to tak okolo 60-70 lat😜

Ja jestem na mini wczasach z dwiema innymi parami i już kurde sto pytań dlaczego nie dam małemu ciasta, kotleta czy telefonu 🤦. Czy wy dajecie dzieciom telefony?
W życiu! ja nawet tv ni włączam jak jest w tym samym pomieszczeniu, czasem radio i mam wyrzuty sumienia 🤪 Moje dziecko do 2 roku życia telefonu nie ujrzy. Taki mam plan i obym wytrzymała 🤣

W życiu! ja nawet tv ni włączam jak jest w tym samym pomieszczeniu, czasem radio i mam wyrzuty sumienia 🤪 Moje dziecko do 2 roku życia telefonu nie ujrzy. Taki mam plan i obym wytrzymała 🤣
Ha paln planem a rzeczywistos bywa rozna😉do chyba 4 moesiaca tez nie pozwalalam wlaczac tv w jej obecnosci a teraz ona kaze mi wlaczac pokazujac palcem.nie ze oglada bo noe ale wie ze jest inaczej.oj zucoe weryfikuje..ale serio powodzenia👍

Ha paln planem a rzeczywistos bywa rozna😉do chyba 4 moesiaca tez nie pozwalalam wlaczac tv w jej obecnosci a teraz ona kaze mi wlaczac pokazujac palcem.nie ze oglada bo noe ale wie ze jest inaczej.oj zucoe weryfikuje..ale serio powodzenia👍
Zdecydowanie nawet nie śmiem z tym dyskutować 😉 My sami rzadko oglądamy to nam jest dużo łatwiej.

Zdecydowanie nawet nie śmiem z tym dyskutować 😉 My sami rzadko oglądamy to nam jest dużo łatwiej.
U nas praktycznie jak siedzimy w salonie to tv non stop ale jak niunia byla malutka to udawalo sie bez tv a teraz ona lubi dzwieki i nawet nie patrzy tylko jak zainteresuje ja jakas melodia np.obecnie na szopi pi pi pi..🤦‍♀️A co tel.to ona tak szybko zalapala ze cos tam sie dzieje ze szok.i teraz nawet wie gdze sie reklamy przesuwa albo jak piosenka jej nie paduje gdzie nacisnac zeby byla kolejna.A u mojej mamy naciska zegarek na reku zeby sie zaswiecil bo zobaczyla jak ona tak robi zeby obczaic godzine No te maluchy to rodza sie juz z trybem elektronika🤣🤣

O ja też dbałam, syneczka chroniłam i przyznam poniosłam porażkę. W zasadzie do 3 r.z. zero bajek, potem też ostrożnie. Telefon dostał w 4 klasie i d.....pa. Walkę o "internety" z synem toczę każdego dnia. Musimy wprowadzić specjalne oprogramowanie aby jakoś to rozwiązać, inaczej czarno to widzę.

reklama
Do góry