Ja przechodziłam w 8 miesiącu i nic się nie stało na szczęście z dzieckiemDziewczyny muszę zakupić na wszelki wypadek laktator .chce elektryczny e też nie za miliony dolarów może jakiś mi na szybko polecieć. Ps.covid przechodzę łagodnie parametry dziecka też już w normie zaczyna się to wszystko normować .m.nadzieje że steryd podany podczas infekcji na plucka jakoś nie będzie miał konsekwencji chociaż infekcja jest przeciwskazania ale dla dobra dziecka. Mam też nadzieję że covid w żaden sposób nie uszkodził dziecka i wszystko będzie ok. Ps czy któraś przechodziła covid w czasie ciąży i skończyło się wszystko dobrze.
reklama
Ale pieknota . I te długie włosy
Raczej w to nie wierzę bo mały już od miesiąca pcha stopy do buzi i średnio u niego z siadem .Kiedyś mi pediatra powiedziała ja dziecko weźmie stopę do buzi to będzie gotowe do siadania hehe oto Lidia z girą w buzi
Załączniki
DagLer
Fanka BB :)
U nas podobnie, a dzisiaj mam dziwny nastrój i doła, że ta moja żaba się tak słabo na ten brzuch przekręca Jednego dnia się przekręci, przez 2 dni ani razu, tylko jak jej pomogęRaczej w to nie wierzę bo mały już od miesiąca pcha stopy do buzi i średnio u niego z siadem .
@Kachar a jak u Was z tym przekręcaniem?
Kachar
Heheh dobre , mi tak kiedyś lekarka przy Ninie powiedziała i niedługo potem usiadła, ale czy to wyznacznik nie wiem , dzisiaj pierwszy raz gryzie stopy więc się jaram hehheRaczej w to nie wierzę bo mały już od miesiąca pcha stopy do buzi i średnio u niego z siadem .
nieagatka
ja mialam i avent i medela i oba bardzo dobre i moge polecic.Dziewczyny muszę zakupić na wszelki wypadek laktator .chce elektryczny e też nie za miliony dolarów może jakiś mi na szybko polecieć. Ps.covid przechodzę łagodnie parametry dziecka też już w normie zaczyna się to wszystko normować .m.nadzieje że steryd podany podczas infekcji na plucka jakoś nie będzie miał konsekwencji chociaż infekcja jest przeciwskazania ale dla dobra dziecka. Mam też nadzieję że covid w żaden sposób nie uszkodził dziecka i wszystko będzie ok. Ps czy któraś przechodziła covid w czasie ciąży i skończyło się wszystko dobrze.
Kachar
Fika na brzuch co raz , tylko na plecki potem jeden raz jej się udało więc leży na brzuchu jak już się przewróci a potem się wkurza że na plecy nie może hehehheU nas podobnie, a dzisiaj mam dziwny nastrój i doła, że ta moja żaba się tak słabo na ten brzuch przekręca Jednego dnia się przekręci, przez 2 dni ani razu, tylko jak jej pomogę
nieagatka
dziwna teoria, moja starsza wziela stopy do buzi w okolicy 5 miesiaca, a usiadla majac prawie 9…Kiedyś mi pediatra powiedziała ja dziecko weźmie stopę do buzi to będzie gotowe do siadania hehe oto Lidia z girą w buzi
Kachar
Seksu potrzeba , my wczoraj z mężem poswietuszylismy przez smsy bo ja u tesciow a on w domu, także dzisiaj nastrój zarabisty bo wiem co wieczorem będzie hehheU nas podobnie, a dzisiaj mam dziwny nastrój i doła, że ta moja żaba się tak słabo na ten brzuch przekręca Jednego dnia się przekręci, przez 2 dni ani razu, tylko jak jej pomogę
reklama
DagLer
No to cudownie! O co chodzi temu mojemu dziecku z tym przekręcaniemFika na brzuch co raz , tylko na plecki potem jeden raz jej się udało więc leży na brzuchu jak już się przewróci a potem się wkurza że na plecy nie może hehehhe
Wczoraj był i nie pomogłoSeksu potrzeba , my wczoraj z mężem poswietuszylismy przez smsy bo ja u tesciow a on w domu, także dzisiaj nastrój zarabisty bo wiem co wieczorem będzie hehhe