reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

czyli Dominik za duży, a Dagmara za mała? ;) jeśli mieści się na siatce centylowej, to bym się przejmowała. Ja się martwię, bo zaraz z tej siatki Młody mi wyskoczy. 😉
Dokładnie 😁🫣 młoda spadła z siatki centylowej do 3 centyla. A że ja na te wszystkie siatki patrzę z przymrużeniem oka to lekko to olałam 😂 może jestem wyrodną matką, ale nie mam zamiaru wybudzać dziecko jak sobie śpi, a młodego też nie będę głodziła.

reklama
8 kg to dobra waga. 7200 to Młody miał jak skończył 4 msc. Teraz 10,2 kg. Chyba jest już poza skalą centylową. 😱
O kurde, ale z niego mały klocek 😜. Współczuję noszenia, bo pewnie ci ciężko, co? Koleżanka też miała taką dużą córeczkę i jak zaczęła raczkować to zrobiła się szczuplejsza. Teraz ma 5 lat i chudzinka z niej.
Kajtek jutro skończy pół roku a 3 tygodnie temu ważyl 6,5kg. Pod koniec miesiąca jadę na kontrolę żeby zobaczyć ile przytył

reklama
Do góry