reklama
no chociaż jedna wyszła z twarzą hahahahObie
Ekstra fotka![]()
Kachar
Fanka BB :)
No wiesz jaka mać taką nać hehehjaaaa? Hahahahha
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
No wiesz jaka mać taką nać heheh![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Kachar
Dziewczyny jak wygląda transfer mrożonego zarodka? Bierze się jakieś leki? To w jednym cyklu wychodzi? Pytam bo mamy 1 mrozaczka i chcemy przed końcem macierzyńskiego zrobić transfer, mi wychodzi mniej więcej powrót do pracy koło kwietnia tak mniej więcej, to kiedy się zgłosić do lekarza żebym znowu nie musiała się nikomu tluczaczyc że potrzebuję wolne na wizyty monitorujące?
Nelka85
Ja mam termin na wrzesień. Jak mała będzie miała max 10 miesięcy idę do kliniki po kolejnego mrozaczka.Dziewczyny jak wygląda transfer mrożonego zarodka? Bierze się jakieś leki? To w jednym cyklu wychodzi? Pytam bo mamy 1 mrozaczka i chcemy przed końcem macierzyńskiego zrobić transfer, mi wychodzi mniej więcej powrót do pracy koło kwietnia tak mniej więcej, to kiedy się zgłosić do lekarza żebym znowu nie musiała się nikomu tluczaczyc że potrzebuję wolne na wizyty monitorujące?
Leki brałam ale dlatego, że na sztucznym cyklu byłam. Przed transferem byłam na antykoncepcji jakoś 35dni. Potem dostałam i tak okres. I w 19dc transfer. Dlatego chcę iść wcześniej bo, żeby po urlopie już było pewne czy wracam do pracy czy zostaje.
Kachar
Aha ok czyli sam miesiąc mija na antykoncepcji , dobra to może w grudniu czy w styczniu się zgłoszę do lekarz , a to w konkretnym dniu cylku się idzie ?Ja mam termin na wrzesień. Jak mała będzie miała max 10 miesięcy idę do kliniki po kolejnego mrozaczka.
Leki brałam ale dlatego, że na sztucznym cyklu byłam. Przed transferem byłam na antykoncepcji jakoś 35dni. Potem dostałam i tak okres. I w 19dc transfer. Dlatego chcę iść wcześniej bo, żeby po urlopie już było pewne czy wracam do pracy czy zostaje.
Transfer mrozaczka można mieć z marszuAha ok czyli sam miesiąc mija na antykoncepcji , dobra to może w grudniu czy w styczniu się zgłoszę do lekarz , a to w konkretnym dniu cylku się idzie ?
Nelka85
Ja mam cykle bezowulacyjne. Zaczynałam poprostu brać.Aha ok czyli sam miesiąc mija na antykoncepcji , dobra to może w grudniu czy w styczniu się zgłoszę do lekarz , a to w konkretnym dniu cylku się idzie ?
Tak jak napisała @Kocka na naturalnym cyklu może być szybciej. U mnie niestety odpada.
reklama
@Magda 1234 hej odezwij się, martwimy się o Ciebie
Nadal jesteście w szpitalu?
Nadal jesteście w szpitalu?