Tak 4 gorne.Nawet lza nie poleciala.A dzisiaj oj...Co? Cztery? Pierwszy ząb też spokojnie nam wyszedł, drugi mniej, ciekawe co to się teraz dzieje.
reklama
Tak to jest najwazniejsze.Jak przypomne sobie cala droge o to morze lez...to znowu naplywaja do oczuNajważniejsze, że jesteśmy w końcu mamami Jak czasem nie mam siły to myślę właśnie jaką drogę przeszłam i nagle siły wracają jak patrzę na mojego
nieagatka
Fanka BB :)
mi sie wydaje, ze to nie boli tylko do przebicia, pozniej tez… My z czworkami wyladowalysmy na pogotowiu, tak ja bolalo. Dostala krople o sile lekow na kolke nerkowaMam to samo, takiego ryku to chyba nigdy nie słyszałam A jak to jest z tymi zębami, bo wyszły dwie 1, obie się przebily, a ona nadal płacze, czy to te zęby jeszcze ją tak bolą czy to kolejme idą? Przyznam, że liczę na krótką przerwę dla mojego biednego dziecka.
Justi92
W ciąży NieDziewczyny szczepilyscie sie na krztusiec/polio?
motylek24
W zasadzie możesz dziecku zaproponować wszystko , kompletnie nie ma znaczenia kiedy ważne aby dziecko dobrze tolerowało dany produkt.Co do avokado-właśnie czytałam że powinno się wdrażać od 7mc jak to u Was?
jumisia
ja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.Co do avokado-właśnie czytałam że powinno się wdrażać od 7mc jak to u Was?
Justi92
A wiecie że ostatnio moja siostra dowiedziała się że jak jej syn(obecnie już 5lat ma) miał 2mcbto jej teściowa (taka wredna piz*a) dawała małemu miód szczęście że nic mh nie byłoja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.
jumisia
ja nie mogę co z tymi ludźmi. Po kiego grzyba?A wiecie że ostatnio moja siostra dowiedziała się że jak jej syn(obecnie już 5lat ma) miał 2mcbto jej teściowa (taka wredna piz*a) dawała małemu miód szczęście że nic mh nie było
reklama
nieagatka
i grzybow do roku tez nie, w sensie pieczarek. Lenyxj grzybow chyba do 7go roku zycia sie nie powinno czy jakos takja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.