reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam to samo, takiego ryku to chyba nigdy nie słyszałam 😥 A jak to jest z tymi zębami, bo wyszły dwie 1, obie się przebily, a ona nadal płacze, czy to te zęby jeszcze ją tak bolą czy to kolejme idą? 🙈 Przyznam, że liczę na krótką przerwę dla mojego biednego dziecka.
mi sie wydaje, ze to nie boli tylko do przebicia, pozniej tez… My z czworkami wyladowalysmy na pogotowiu, tak ja bolalo. Dostala krople o sile lekow na kolke nerkowa 😞

ja dziś wprowadzałam pierwszy raz. Młody bardzo się rozsmakował. Ogólnie można w dowolnej kolejności. Tylko niektórych produktów nie wolno podawać przed ukończeniem roku w tym miodu.
A wiecie że ostatnio moja siostra dowiedziała się że jak jej syn(obecnie już 5lat ma) miał 2mcbto jej teściowa (taka wredna piz*a) dawała małemu miód 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ szczęście że nic mh nie było 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry