daj mi spokójA moze ciazowa niespodzianka
reklama
Wiesz co sie zadzialo u bazyli takze tegodaj mi spokój
chyba się pogniewamyWiesz co sie zadzialo u bazyli takze tego
u nas w aptece wszystko na zamówienie hahahha
@mArusia33 rób lepiej test
nieagatka
Fanka BB :)
Wpadam tylko, zeby powiedziec, ze mam ciezki czas, bo niespodziewanie zamknieto nam ten boski zlobek, o ktorym tu tyle pisalam… Jestesmy obecnie na zakrecie…
A w poniedzialek lece sama z szogunami do Pl wiec zapalcie za mnie swieczke czy cos, zebym nie osiwiala w trakcie i kogos nie usmiercila
A w poniedzialek lece sama z szogunami do Pl wiec zapalcie za mnie swieczke czy cos, zebym nie osiwiala w trakcie i kogos nie usmiercila
motylek24
Ale jak to zostajecie bez żłobka?Wpadam tylko, zeby powiedziec, ze mam ciezki czas, bo niespodziewanie zamknieto nam ten boski zlobek, o ktorym tu tyle pisalam… Jestesmy obecnie na zakrecie…
nieagatka
za droga placowka, za malo dzieci - musieli zamknac. Duzo lez sie polalo przez ten tydzien.Ale jak to zostajecie bez żłobka?
Nie, nie zostajemy. Wiele sie nauczylam o tym narodzie w tym tyg. Ratusz znajdzie miejsce dla naszych dzieci. Stworzy im klase w publicznej placowce, tylko nie wiemy w ktorej…
reklama