od wody gazowanej hahahhahaTo rozumiem ze radosc trwa i korki od szampana polecialy
reklama
hahaŁeeeeeeee
Dziewczyny czy Wasze dzieci w taka deszczowa pogode tez chodza wczesniej spac?Michalina przyzwyczaila mnie ze 22 idzie spac a dzis 19sprawdzalam czy goraczki nie ma nawet bo o tak wczesnej porze chodzila spac oststnio w maju.Jestem w szoku
Jaka deszczowa . Zazdro. U nas upał i suszaDziewczyny czy Wasze dzieci w taka deszczowa pogode tez chodza wczesniej spac?Michalina przyzwyczaila mnie ze 22 idzie spac a dzis 19sprawdzalam czy goraczki nie ma nawet bo o tak wczesnej porze chodzila spac oststnio w maju.Jestem w szoku
U nas ciagle pafa z malymi przerwami.Dzis nawrt nie bylysmy na spacerze bo lejeJaka deszczowa . Zazdro. U nas upał i susza
eij
Fanka BB :)
Moje są marudne dzień wcześniejU nas ciagle pafa z malymi przerwami.Dzis nawrt nie bylysmy na spacerze bo leje
eij
w sensie dzień przed zmianą pogody, mali homeopaci mi rosnąMoje są marudne dzień wcześniej
A moja miala w nocy goraczke.spala z nami bo co ja odlozylam to wstawala a u naa w miare spala krecila sie ze hej.nie dawalam nic na zbicie choc miala 38.5 zlecialo jej naszczeacie.mysle ze to zeby bo widze biale na dziasle a slina po kolana wiec trojki ida.
reklama
eij
U mnie też się ślinią na potęgę, czekam na pierwsze zębyA moja miala w nocy goraczke.spala z nami bo co ja odlozylam to wstawala a u naa w miare spala krecila sie ze hej.nie dawalam nic na zbicie choc miala 38.5 zlecialo jej naszczeacie.mysle ze to zeby bo widze biale na dziasle a slina po kolana wiec trojki ida.