reklama
Jaki mały Kasiek . My dzis biedra bo słoiczki w promocjiMy dzis rundke po galerii i padlo mi dziecie.@Pchełka przejezdzalosmy niedaleko Ciebie-bylismy w Galerii Mlociny
Będę mu dawać po trzy na raz żeby masy nabrał
I kupiłam te pieluchy Dada. Spróbujemy czy fajne
Dady lepsze sa te brazowe czy zlote jakos takJaki mały Kasiek . My dzis biedra bo słoiczki w promocji
Będę mu dawać po trzy na raz żeby masy nabrał
I kupiłam te pieluchy Dada. Spróbujemy czy fajne
Podobno podobna do mojej mamy a ze ja tez podobna do mamy to pewnie ma cos ze mnie.napewno wuecej z mpjej strony.jak byla mala to byla czysty Tomek
Ale niewinne słodkie dziecięMy dzis rundke po galerii i padlo mi dziecie.@Pchełka przejezdzalosmy niedaleko Ciebie-bylismy w Galerii Mlociny
Kochana pasza dla kur to koszt 74 zł tyle u nas kosztuje wiem bo mam kuryNo zobaczymy co lekarz za miesiąc powie. Jak będzie źle to kupię jakąś pasze dla kur
Ale to worek 25 kg to starczy na dłużejKochana pasza dla kur to koszt 74 zł tyle u nas kosztuje wiem bo mam kury
I cała rodzina się najeAle to worek 25 kg to starczy na dłużej
a jakie oszczędności jprdl myślałam że okresu już dostanę a tu 3 dzień plamienie nie wiadomo o uj chodziI cała rodzina się naje
Orchidea33
Fanka BB :)
Obiad na dobrych kilka dniI cała rodzina się naje
reklama
A moze ciazowa niespodziankaa jakie oszczędności jprdl myślałam że okresu już dostanę a tu 3 dzień plamienie nie wiadomo o uj chodzi