Ja też nie kumam tego .A ja tam w ogóle nie kontroluję tych centyli lekarz nic nie mówi więc jest chyba ok
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
zgadzam sie w 100%To już są zaburzenia odżywiania, pierwszy raz słyszę aby dziecko jadło w taki sposób jak piszesz. Nikt przy zdrowych zmysłach nie powie że to normalne.
Ty woesz co moja dalej robi z nogami?twraz daje ni stope do calowaniaOn nawet nogami przebiera jak go karmię . To normalne? No i kuwa ludzie mi narobili zamętu we łbie przez takie gadanie .
Nie wiem. Ma być gruby i leżeć nieruchomo
a Werka 5200 a 2.5 miesiącaTeraz to ja się martwię że mój mial 5900 a nie skończył nawet 4 miesięcy kurde będę miała klopsa
Popatrz jaka królowaTy woesz co moja dalej robi z nogami?twraz daje ni stope do calowania
Hehehe oj tak.a taka akrobatka ze stopy potrafi do uszu dociagnac bez problemu.wyglada to dziwnie zwlaszcza jak jest gotowa d9 kapieli wtedy normalnie k8no nocnePopatrz jaka królowa
No zobaczymy co lekarz za miesiąc powie. Jak będzie źle to kupię jakąś pasze dla kurWitam co do wagi kochane to u mnie Michalina ma 3 lata i 3 miesiące i wazy 15,3 kg ale jest wysoka dziewczynka każdy mówi ,ze wyglada na ponad 4 latka Oczywiście teście twierdzą ,ze jest za chuda i ze jej chyba nie karmie bo powinnam ważyć w ich oczach z 17 kg nie martw się @fredka84
reklama
eij
Fanka BB :)
Moja siostra kupowała w aptece takie specjalne zagęszczacze do mleka, bo z kolei młody był bardzo żarty i chcieli żeby się dłużej najadał. Może tego spróbujNo zobaczymy co lekarz za miesiąc powie. Jak będzie źle to kupię jakąś pasze dla kur