shilla72
Fanka BB :)
dzieki kobietki za wsyztskie odpowiedzi no ja tez pewnie tak szybko usg bym nie miala zrobionego ale mialam sluz z domieszka krwi i biegusiem do lekarza zrobiono mi usg dopochwowe na ktorym dzidziusia bylo widac i pani powiedziala ze wsyztsko oki i ze niektore kobiety tak maja ginekolog mnie nie badal ale pewnie mnie taka wizyta bedzie czekala ze wzgledu na dwie moje poprzednie ciaze zagrozone chociaz w duszy gdies na dnie mam nadzieje ze bedzie wszytsko inaczej w koncu tyle lat minelo od poprzednich ciaz
a tlumacza mialyscie bo ja bylam w srode u poloznej ale ze tlumacz zachorowal to przeisala mnie na poniedzialek poniewaz mowila ze nawet jak ktos zna 100 procent angileski to sa rozne zagadnienia medyczne a tlumacz sie nalezy pozdrawiam i mielj soboty wszytskim zycze
p.s a w ktorym tygoniu zakladaja karte ciazy
a tlumacza mialyscie bo ja bylam w srode u poloznej ale ze tlumacz zachorowal to przeisala mnie na poniedzialek poniewaz mowila ze nawet jak ktos zna 100 procent angileski to sa rozne zagadnienia medyczne a tlumacz sie nalezy pozdrawiam i mielj soboty wszytskim zycze
p.s a w ktorym tygoniu zakladaja karte ciazy