reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

pandorka gratulacje!!!!!!! co tak szybko sie zdecydowaliscie????????

Mamcia- obys kochana racje miała eheheh

ja od kilku dni senna jestem jak nie wiem co kurcze blaszka w 1 ciazy tak nie miałam a teraz zasypiam normalnie na stojąco!!!! pogoda dzis w miare wiec po pracy z mała na spacer wyszlam bo ostatnio troszke ja zaniedbała ;-/ tymi swoimi sennoscami

ale tu ciszaaaaaaaaa

reklama
pandorka gratulacje :)
Ja senna nie jestem a za to cierpie na bezsennosc :( dzis spalam 2,5 godz... i caly dzien jak cien chodze po domu :(.

No to jeszcze lepiej:-), widzę, że jest więcej takich szalonych kobiet jak ja:-D:tak:, oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu;-). U nas to też byla swiadoma decyzja, niczego nie zaluje, co wiecej uwazam, ze nie moglismy postapic lepiej:tak::-). Pozdrawiam!

hej dziewczyny :) jak wasze brzuszki? ja troche podziebiona :( Moja ksiezniczka to tak kopie ze az strach co za diabelek z niej bedzie :) synek mnie tak nie kopal :)

Pandorka gratulacje,i pomyslec ze dopiero rodzilas:-)

Ja tez zamierzam w tym roku jeszcze zajsc w ciaze,ale musze poczekac az moj D wroci-mam nadzieje tylko ze pojdzie nam szybciej niz ostatnio:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny :-)
Pandorka gratulacje :-)
A u mnie dziewczyny od paru dni jest pod górkę,plamię i strasznie się boję jak się to skończy,byłam wczoraj na USG w szpitalu bo nie dałam im spokoju,z fasolką jest wszystko dobrze widziałam jak serducho biło :-) no ale z skąd te plamienia to ona sama nie wie,następne USG to planowane to mam 20.08 odliczam dni bo nie mogę się doczekać żeby mi powiedzieli że wszystko jest w porządku.Leże i odpoczywam no ale nadal dzisiaj plamie delikatnie no ale jest.

reklama
ssabrina trzymam kciuki za Twoje malenstwo, dobrze ze zrobilas to USG i ze z malenstwem wszystko ok, tylko skad tw plamienia? Przyczyn moze byc duzo, moze to nadzerka? Lez kochana i odpoczywaj...

Do góry