reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Witam was dziewczyny :-D
Po wizycie dość dobrze tylko długo,sprzęt był sprawny :-D serducha nie sprawdzała powiedziała że od następnej wizyty będzie sprawdzać no a Ja usłyszę i zobaczę dzidzie na najbliższym USG :-) No a teraz czekać aż szpital zaprosi mnie na USG,powiedziała że powinnam mieć robione w 12tc więc jeszcze się naczekam :-) Położna jest przemiła,młoda chyba lepiej nie mogłam trafić :-) szczęściara ze mnie :-D

Swietnie ze wszystko ok :) no a na usg. musisz poczekac, pamietam jak ja nie moglam sie doczekac a juz jestem po polowkowym :) tak ten czas leci :))

dziewczyny jak z tym usg tutaj bywa? lekarze tutejsi raczej sie nie myla?
w 21 tyg powiedzieli mi ze dziewczynka...i teraz sie przestawilam ze dziewczynka ale gdzies sie kolacze...a moze sie pomylili:zawstydzona/y:

w 21 tyg powiedzieli mi ze dziewczynka...i teraz sie przestawilam ze dziewczynka ale gdzies sie kolacze...a moze sie pomylili:zawstydzona/y:

Ja bylam pewna ze nosze w sobie chlopca :) a marzylam o dziewczynce. Poszlismy na usg. i po pomiarach itd. powiedziala ze teraz sprawdzimy plec. w momencie odnalazla to co trzeba zastopowala, zrobila zblizenie i na calym ekranie widzielismy "pipcie" :)) moj K. jeszcze niepewnie sie zapytal czy to na 100% dziewczynka czy jest tego pewna, babka sie zasmiala i powiedziala ze jest pewna na 100% no i pogratulowala parki bo bylismy na usg. razem z synkiem ;) a wiec ja raczej powinnam byc pewna na 100% ale ze szczescia jakos nie moge w to uwiezyc. Za to kupilam juz wozek bugaboo pink :)) wrazie czego zmienie kolor pokrowcy ;))

Ps. moim znajomym zawsze dobrze mowili :tak: nie spotkalam sie jeszcze tu z zadna pomylka w przeciwienstwie do PL gdzie maja gorszy sprzet :sorry:

zarówno jak i mnie tak i moim kolezanką a troche ich tutaj rodziło zawsze płec sie zgadzała wiec mysle ze u ciebie tez tak bedzie i nie potzrebnie zawracasz sobie tym glowe.a w razie co jak masz obawy kupuj uniwersalne ciuszki..........

heja dziewczyny znalazlam takowy watek a wiec pomysllam ze i ja tu cos naskrobie :) Milo mi was poznac kobietki nazywam sie Sylwia moj partner to Damian a coreczka to Nadinka :) mieszkam na wyspach ponad dwa lata a Damian okolo 5 Prowadzilam cala ciaze w Irlandii i tu rodzilam :) Mieszkamy w Limerick :)

no to chyba na razie tyle :p Pozdrawiam

reklama
Do góry