reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Czesc dziewczynki, bole brzucha przeszly, pomeczyly mnie jeden dzien i zniknely. Ale ostatnio boli mnie tak jakby spojenie lonowe, bol pojawia sie na chwilke i znika, takie pikniecie. Powiedzcie czy to normalne? bo czytalam cos o tym ze moze to byc objaw rozchodzenia sie spojenia lonowego. Do polski lece za tydzien, wiec pojde do lekarza sie upewnic. Czy ktoras z was tez to miala?

ada , medio -- dziekuje wam kochane mamusie... ja troszke moze przesadzam no ale coz taka juz jestem...

karolinka- jak u ciebie????????????

Dziekuje dziewczynki z calego serducha!!!
Na wzmianke o bolu tylko sie usmiechneli i powiedzieli,ze jest to naturalne,nawet jesli potrafi byc odczuwalny dniem i noca.Wczoraj mialam nast. pobranie krwi i dzis mam sie dowiedziec co i jak.Oby wszystko bylo dobrze!!!!!!!!!!!!! bo innaczej nie bede szczesliwa:crazy::angry::angry::angry:
Jest sliczny dzien kobietki,zycze wszystkiego dobrego i kazdej po zdrowym dzidziusiu!!!

Witam spiochy!!!!!!!

Ja na chwilke... dzis mamkolejnawizyte ale juz u poloznej... moze cos ona mi powie ciekawego... juz nie moge sie doczekac... mam jeszcze ogladac sale porodowa i sale rodzinna w ktorej bede lezec po porodzie...
zycze milego dzionka....

asinka jak zapytalam swoja midwife czy moge przepajac dziecko herbatka z kopru, to absolutnie zakazala do 6m-ca zycia, dzieki za porade

medio, tajchi wasze techniki pomogly:tak:

myleene ciesze się,raczej te nasze dzieci sa podobnie skonstruowane:-D
paula kruszynka z tej córeczki ale będzie dobrze zobaczysz jak będzie przybierac na wadze nie nadążysz ciuchów w szafie wymieniać
matisek normalne,normalne nic sie nie martw,ciałko przygotowywuje sie do zmian,ja miałam podobnie.

Noo dziewczynki czekamy na kolejne maluszki:laugh2:

Dzieki Tajchi juz zaczynalam sie martwic. Uf kamien z serca :-D
Ciekawe jak tam Karolinka, mam nadzieje ze juz trzyma dzidzie :-)
Taki piekny dzionek, az tak fajnie nastraja :-D az mam ochote poskakas he he.
Milego dzionka, buziale

reklama
hejka:)
juz po wizycie w szpitalu, w piatek mam byc na 8 rano:-) przepisali mi jakies tabletki ktore mam brac rano i wieczorem, powiedzieli jak mniej wiecej wyglada caly zabieg, co mam wziac ze soba do szpitala(beda mnie trzymac od 3 do 5 dni):tak: i zrobili mi badanie MRSA( szczerze mowiac nie wiem co to dokladnie jest:sorry:) jesc nie moge od polnocy a pic od 4 rano:-p poza tym rutynowe badania krew, mocz,cisnienie...:-p ja juz chce piatek!!:-D:-D
oprocz tego udalo mi sie w koncu wyprosic Health in Pregnancy formularz i od razu go wyslalam:-)
a pogoda przepiekna..:-)chce zeby tak bylo w piatek:tak:
paula nie przesadzasz, to normalne ze martwisz sie o maluszka:tak:

Do góry