reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
lelelupi witam na forum, ja takze nie chodzilam do szkoly rodzenia, akurat zajecia byly w takie dni i o takiej porze, ze kolidowaly z moja praca. Ale i bez szkoly rodzenia dalam sobie rade, poza tym polozne bardzo pomagaja podczas porodu, wiec nie masz co sie martwic:))

Lelelupi ja równiez nie pomoge , bo do szkoły rodzenia nie uczęszczałam, gratuluje synusia, jak się czujesz w dwupaku?

lelelupi i ja równiez nie chodziłam do szkoly rodzenia,oglądałam na necie:
RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna
trzeba sie zalogowac i juz możesz oglądac w domku.
Ale jak widzisz żadna z moich przedmówczyń nie chodziła a mamy juz pociechy,więc nie jest tak źle,położne sa bardzo pomocne i mówią wszystko kiedy co i jak.
Głowa do góry:tak:
sachmecia olinda no rośnie rośnie mój szkrab.
Wczoraj przyszła kolezanka do mnie i wzięla go na ręcę i powiedziała mu ale ty jestes przystojniaczek,a on spojrzał jej głębko w oczy połozyl rączke na policzku i ssię slicznie usmiechnał, juz wie jak laski zauroczyć:-D:-D

Czesc mamusie:-)
U mnie piekna pogoda ale po wczorajszej duchocie troche spuchlam:wściekła/y:Juz sie boje co to bedzie później.Nawet nie napisze ile przytyłam, bo czuje sie jak wielka kluska:-(Mały daje czadu prawie cały dzien, kopie i sie wierci ale ma już swoje pory:-)
Tajchi Kacperek jest cudny:-)
lelelupi w moim szpitalu takie zajecia robia tez w weekendy i trwaja po 4-5godzin. Położna tłumaczy co sie dzieje podczas porodu, jaka jest najlepsza pozycja i srodki znieczulajace itd. Nie wyglada to tak jak na amerkańskich filmach;-)
fasoleczka widzialam takie spioszki i sliniaczki w mothercare:tak:

Karolinka - co u ciebie???? jak sie czujesz??? mam nadzieje ze wszystko ok i jestes juz po... tulisz malenstwo....

Ja dzis kobitki mam wizyte na 14.00 strasznie sie boje.... zobaczymy co mi powiedza...
Mam dodatkowe USG i gina.... zobaczymy co mi powie ciekawego i jak mala.... czy cos przytyla....
Z tego strach znow zaczelo mnie cos piec w podbrzuszu....
Oj boje sie bardzo.... dam znac wieczorkiem..... co i jak...

Pozdrawiam was serdecznie i milego dzionka zycze!!!!!!!!!!

reklama
Do góry