reklama
mamusia29
Aktywna w BB
Kochani 4 marca mam spotkanie u gp ... To bedzie moje 1 spotkanie bede wtedy 9 tydzien niemogli znaleźć daty wcześniej juz byłam prywatnie wszystko ok słyszałam bicie serduszka ... Jak wyglada 1 wizyta on mnie bada czy dopiero kieruje do midwife ?? Kiedy jest pierwsze usg przez NHS ??
Koona
Początkująca w BB
Mamusia29, ja miała wszystko strasznie późno, ale to przez to że mam niezdarnego GP :/
Nawet mój midwife powiedział szok: )żebym zmieniła GP bo szkoda nerwów.
Obecnie jestem w 18 tygodniu. Pierwszy scan i słuchanie serduszka miałam u polskiego gina prywatnie (£120), potem w 9tyg. nieco krwawiłam i spanikowałam więc zrobili mi kolejny scan w szpitalu. Ale tak naprawdę po 12 tygodniu zaczeli mnie traktować tak bardziej serio ( z wyjątkiem GP )
Pozdrawiam :-)
Nawet mój midwife powiedział szok: )żebym zmieniła GP bo szkoda nerwów.
Obecnie jestem w 18 tygodniu. Pierwszy scan i słuchanie serduszka miałam u polskiego gina prywatnie (£120), potem w 9tyg. nieco krwawiłam i spanikowałam więc zrobili mi kolejny scan w szpitalu. Ale tak naprawdę po 12 tygodniu zaczeli mnie traktować tak bardziej serio ( z wyjątkiem GP )
Pozdrawiam :-)
Koona
Początkująca w BB
Wygląda wszystko dobrze
w 9 tyg. wystąpiło lekkie krwawienie, pani doktor powiedziała, że to coś z łożyskiem, kolejna że nic nie zagraża dzidziusiowi
Na wszelki wypadek przeleżałam tydzień w łóżku i starałam się wstawać tylko do toalety.
Nic złego więcej się nie działo Teraz w sumie pracuję bez dnia wolnego i czuję się dobrze.
Nie mogę się doczekać kopniaków od mojego synusia (lekkie bulgotanie już czułam)
w 9 tyg. wystąpiło lekkie krwawienie, pani doktor powiedziała, że to coś z łożyskiem, kolejna że nic nie zagraża dzidziusiowi
Na wszelki wypadek przeleżałam tydzień w łóżku i starałam się wstawać tylko do toalety.
Nic złego więcej się nie działo Teraz w sumie pracuję bez dnia wolnego i czuję się dobrze.
Nie mogę się doczekać kopniaków od mojego synusia (lekkie bulgotanie już czułam)
reklama
mamusia29
Aktywna w BB
Koona to super :-)) ja jutro zaczynam 7 tydzien tak bardzo bym chciała zeby wszystko było ok tak długo czekałam na to maleństwo (6 lat) ja za 2 tyg powiem ze jestem w ciazy narazie wszyscy myślą ze mam zapalenie pęcherza i jajników mam lekka prace ...
Podziel się: