reklama
Verita jak ty sie czujesz dzis ??? Ja myślałam ze sie dzis wykończe zwracałam jak kot to jest straszne ....
a ja calkiem,calkiem, nawet duzo zrobilam dzis
na mdlosci kup sobie ciastka z imbirem, w wiekszosci sklepow sa i cena normalna troche ostre ale dobre
Koona
Początkująca w BB
Verita i mamusia29
jeśli mdli Was i macie "zwrotki" to tylko pocieszcie się, że to dobrze, znaczy że ciąża jest silna i sporo hormonów w Waszych organizmach.
Ciasteczka imbirowe, może herbatka imbirowa ( ale prawdziwy imbir- sprawdźcie skład) dużo wody mineralnej Pozdrawiam!
jeśli mdli Was i macie "zwrotki" to tylko pocieszcie się, że to dobrze, znaczy że ciąża jest silna i sporo hormonów w Waszych organizmach.
Ciasteczka imbirowe, może herbatka imbirowa ( ale prawdziwy imbir- sprawdźcie skład) dużo wody mineralnej Pozdrawiam!
Witam nową mame i gratuluję :-)
Karolina życzę powodzenia z kupnem domu, co do cen to prawda, już spokojnie za 400f miesięcznie można kupić nowy dom, a tyle to i czasem na wynajem za mało.
Powiedźcie mi, jakie macie podejście do tego, że straszą iż wywalą nas z UK? Co czytam jakąś polską gazetkę to piszą, by starać się o paszport bo o rezydenta to nawet czasu nie ma.. ale co rozmawia się z anglikiem to się śmieje, że to nie jest możliwe, by uk wyszło z uni.
Macie jakieś rozmyślenia na ten temat?
Karolina życzę powodzenia z kupnem domu, co do cen to prawda, już spokojnie za 400f miesięcznie można kupić nowy dom, a tyle to i czasem na wynajem za mało.
Powiedźcie mi, jakie macie podejście do tego, że straszą iż wywalą nas z UK? Co czytam jakąś polską gazetkę to piszą, by starać się o paszport bo o rezydenta to nawet czasu nie ma.. ale co rozmawia się z anglikiem to się śmieje, że to nie jest możliwe, by uk wyszło z uni.
Macie jakieś rozmyślenia na ten temat?
Karolina1987W
Fanka BB :)
Lilith ja mysle, ze to nie jest tak, ze wywala wszystkich. Przeciez nie bylo by zadnej logiki w tym zeby pozbyc sie wszystkich polakow. Wydaje mi sie, ze mogliby sie zastanowic nad tymi co tu przyjezdzaja i nie pracuja, nie ucza sie i nawet nie próbują uczyc angielskiego tylko ciagna benefity np. Osobiscie nie czytam polskich gazet bo niepotrzebnie strasza ludzi.
aleksiel
Fanka BB :)
Lilith to tylko takie glupie gadanie w Pl zeby zniechecic wiecej ludzi do wyjazdu.
Prawo nie dziala wstecz wiec nie moga wywalic tych ktorych najpierw wpuscili, ewentualnie moga zaostrzyc prawo wobec nowych przybyszy.
Dziewczyny zachecam Was do glosowania w maju! Nie wazne na kogo ale zeby sie z nami zaczeli liczyc musimy sie politycznie ujawniac, inaczej beda sobie nami d... wycierac.. jestesmy liczebnie pierwsza emigracja a aie z nqmi nie licza, bo zyjemy jedna noga tu a druga ciagle w Pl
My mamy swoj domek i sobiw chwalimy, jak wroce do pracy gdy Leos podrosnie rozgladniemy sie za wiekszym.
Mamusia gdzie w Kencie mieszkasz, moze jestesmy sąsiadkami? Witam nowe przyszle mamy!
Prawo nie dziala wstecz wiec nie moga wywalic tych ktorych najpierw wpuscili, ewentualnie moga zaostrzyc prawo wobec nowych przybyszy.
Dziewczyny zachecam Was do glosowania w maju! Nie wazne na kogo ale zeby sie z nami zaczeli liczyc musimy sie politycznie ujawniac, inaczej beda sobie nami d... wycierac.. jestesmy liczebnie pierwsza emigracja a aie z nqmi nie licza, bo zyjemy jedna noga tu a druga ciagle w Pl
My mamy swoj domek i sobiw chwalimy, jak wroce do pracy gdy Leos podrosnie rozgladniemy sie za wiekszym.
Mamusia gdzie w Kencie mieszkasz, moze jestesmy sąsiadkami? Witam nowe przyszle mamy!
sylwunia24
Początkująca w BB
Hej dziewczyny właśnie się strasznie zasmucilam i zestresowalam.:-( jestem 33tygodniu i wykryto u mnie mała ilość wód plodowych :-( po scenie. AFI = 7 jak wyczytałam na necie od 5 do 25 jest ok ale stres wielki no a SDP = 20 mm.... Od Dzisiaj zaczynam zastrzyki. Może któraś z was miała podobnie i może mi coś powiedzieć. Mam tylko nadzieje ze wszystko będzie dobrze
reklama
Podziel się: