reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Mamacia, co prawda nie miałam implanta ale zastrzyk i zdecydowanie nie polecam. Utyłam po nim bardzo dużo, źle się czułam, nie tylko depresyjnie ale i fizycznie. Po 3 miesiącach modliłam się by wszystko przeszło i by wróciła @. Nigdy więcej. Zbyt duża dawka hormonu jak dla mnie.
Super, że znasz już datę. Pewnie się niecierpliwisz a na pewno szybko przeleci :tak:

Witam,

Jestem tu nowa. Dość długo szukałam aktualnego forum dla dziewczyn będących w ciąży, a żyjących w UK. Wreszcie udało się:happy2:!

czesc dziewczyny, Towicz wywoluje do tablicy to jestem :) czytam Was regularnie ale czasu brak na pisanie. Wczoraj walnelam caly elaborat do Was podczas nocnego karmienia na telefonie i mi zjadlo posta...Zalamka :wściekła/y:

Mamcia o ile dobrze pamietam 5/5 to maximum glowki w kanale! a wiec juz niedlugo, obys dotrwala do terminu cc!

Trusia jak sie czujesz, pewnie nie mozesz sie juz doczekac! Jak bedzie miec na imie Twoja coreczka?

Towicz co do spirali to nie wiem za duzo bo nie pasuje mi ideologicznie ale nie martw sie na pewno profesjonalnie zaloza! A jak z Twoja laktacja? Udalo Ci sie rozkrecic? I jak Maxik? Prosimy o aktualne zdjecia!
Verita sliczne ksiezniczki! Tez sie ostatnio zastanawialam ze powinnysmy pisac w mamach ale sentyment mam duzy do tego watku. Nikt tu nie pisal z rok albo i dluzej - Rozkrecilysmy go z Agata i Towicz potem dolaczyla reszta :)
Mam nadzieje ze inne przyszle mamy oprocz Lilith sie pojawia bo wiekszosc babeczek na koncowce!
Karolcia gdzie sie podziewasz? Martwimy sie...

u nas ok. Leos rosnie jak na drozdzach ma juz 7700... pieluchy 4ki :) bierze sie do siedzenia i pieknie gaworzy. Piszczy tez przesmiesznie ze zdenerwowania jak znikam mu z widoku.
oto aktualny Leon DSC_0319.jpg

Załączniki

• DSC_0319.jpg
    DSC_0319.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 46
Aleksiel ale ten czas leci, jaki duzy juz bobas :).
Mi zostali 16dni, coraz wiecej mysli w glowie, staram sie nie stresowac ale ciezko to wychodzi. Karolina odezwij sie!!!

reklama
mamcia to ty tez juz na walizce siedzisz , szybko zleci, mi ostatnie 2 tyg jak z bicza strzelil
Karolina co tam sie dzieje ze cie nie widac??

Do góry