reklama
Towicz86266
Fanka BB :)
Łoł to już chwilunia została teraz tylko odliczać ;-)
Mamacia, co prawda nie miałam implanta ale zastrzyk i zdecydowanie nie polecam. Utyłam po nim bardzo dużo, źle się czułam, nie tylko depresyjnie ale i fizycznie. Po 3 miesiącach modliłam się by wszystko przeszło i by wróciła @. Nigdy więcej. Zbyt duża dawka hormonu jak dla mnie.
Super, że znasz już datę. Pewnie się niecierpliwisz a na pewno szybko przeleci
Super, że znasz już datę. Pewnie się niecierpliwisz a na pewno szybko przeleci
Trusia77
Mamcia mam tak samo wpisane i też niewiem. We wt położna i masaż to spytam. Ale wydaje mi się że dopiero wchodzi..no tak daleko by nie była jeśli tak dobrze się czuję
aleksiel
czesc dziewczyny, Towicz wywoluje do tablicy to jestem czytam Was regularnie ale czasu brak na pisanie. Wczoraj walnelam caly elaborat do Was podczas nocnego karmienia na telefonie i mi zjadlo posta...Zalamka
Mamcia o ile dobrze pamietam 5/5 to maximum glowki w kanale! a wiec juz niedlugo, obys dotrwala do terminu cc!
Trusia jak sie czujesz, pewnie nie mozesz sie juz doczekac! Jak bedzie miec na imie Twoja coreczka?
Towicz co do spirali to nie wiem za duzo bo nie pasuje mi ideologicznie ale nie martw sie na pewno profesjonalnie zaloza! A jak z Twoja laktacja? Udalo Ci sie rozkrecic? I jak Maxik? Prosimy o aktualne zdjecia!
Verita sliczne ksiezniczki! Tez sie ostatnio zastanawialam ze powinnysmy pisac w mamach ale sentyment mam duzy do tego watku. Nikt tu nie pisal z rok albo i dluzej - Rozkrecilysmy go z Agata i Towicz potem dolaczyla reszta
Mam nadzieje ze inne przyszle mamy oprocz Lilith sie pojawia bo wiekszosc babeczek na koncowce!
Karolcia gdzie sie podziewasz? Martwimy sie...
u nas ok. Leos rosnie jak na drozdzach ma juz 7700... pieluchy 4ki bierze sie do siedzenia i pieknie gaworzy. Piszczy tez przesmiesznie ze zdenerwowania jak znikam mu z widoku.
oto aktualny Leon
Mamcia o ile dobrze pamietam 5/5 to maximum glowki w kanale! a wiec juz niedlugo, obys dotrwala do terminu cc!
Trusia jak sie czujesz, pewnie nie mozesz sie juz doczekac! Jak bedzie miec na imie Twoja coreczka?
Towicz co do spirali to nie wiem za duzo bo nie pasuje mi ideologicznie ale nie martw sie na pewno profesjonalnie zaloza! A jak z Twoja laktacja? Udalo Ci sie rozkrecic? I jak Maxik? Prosimy o aktualne zdjecia!
Verita sliczne ksiezniczki! Tez sie ostatnio zastanawialam ze powinnysmy pisac w mamach ale sentyment mam duzy do tego watku. Nikt tu nie pisal z rok albo i dluzej - Rozkrecilysmy go z Agata i Towicz potem dolaczyla reszta
Mam nadzieje ze inne przyszle mamy oprocz Lilith sie pojawia bo wiekszosc babeczek na koncowce!
Karolcia gdzie sie podziewasz? Martwimy sie...
u nas ok. Leos rosnie jak na drozdzach ma juz 7700... pieluchy 4ki bierze sie do siedzenia i pieknie gaworzy. Piszczy tez przesmiesznie ze zdenerwowania jak znikam mu z widoku.
oto aktualny Leon
Załączniki
reklama
Podziel się: