reklama
Maniusia_10
Początkująca w BB
Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak jest 2 kreska blado różowa ale cienka to jest negatyw? Ja myślałam że każda druga kreska ale różowa to pozytyw może na zdjęciu tak nie widać za bardzo ale ciężko jest uchwycićNegatyw
Lady Loka
Fanka BB :)
Ja tam zadnej kreski nie widzę. Osobiście wychodzę z zalożenia, ze latwiej skoczyć na betę niz analizować takie testyDziękuję za odpowiedź. Czyli jak jest 2 kreska blado różowa ale cienka to jest negatyw? Ja myślałam że każda druga kreska ale różowa to pozytyw może na zdjęciu tak nie widać za bardzo ale ciężko jest uchwycić
hemoglobina
Moderator
A moim zdaniem jest tam kreska, miałam podobną przy becie 20. Powtórz jutro test, a najlepiej idź na betę.Dziękuję za odpowiedź. Czyli jak jest 2 kreska blado różowa ale cienka to jest negatyw? Ja myślałam że każda druga kreska ale różowa to pozytyw może na zdjęciu tak nie widać za bardzo ale ciężko jest uchwycić
Maniusia_10
Początkująca w BB
Test powtórzę dla pewności w poniedziałek. Wtedy już musi dać jednoznaczna odpowiedź. Zrobiłam w swoim życiu miliony testów nigdy nie było nawet cienia cienia 2 kreski staramy się z mężem 9 lat to był by cud jak by się teraz udało...A moim zdaniem jest tam kreska, miałam podobną przy becie 20. Powtórz jutro test, a najlepiej idź na betę.
Maniusia_10
Początkująca w BB
A moim zdaniem jest tam kreska, miałam podobną przy becie 20. Powtórz jutro test, a najlepiej idź na betę.
Maniusia_10
Początkująca w BB
Tutaj dodaje chyba bardziej wyraźny
hemoglobina
Moderator
No i jest kreska!Tutaj dodaje chyba bardziej wyraźny Zobacz załącznik 1613912
kasiuszka
Fanka BB :)
Tutaj dodaje chyba bardziej wyraźny Zobacz załącznik 1613912
Wygląda dobrze, ja bym skoczyła na betę trzymam kciuki!
reklama
Maniusia_10
Początkująca w BB
Teraz niestety nie mam możliwości iść na betę mogę iść dopiero pod koniec następnego tyg. może w poniedziałek wyjdą już 2 piękne kreseczki