Jest kreska jak nic najlepiej byłoby iść na bete, ale zrób jeszcze test. Trzymam mocno kciukiTutaj dodaje chyba bardziej wyraźny Zobacz załącznik 1613912
reklama
Maniusia_10
Początkująca w BB
Dziękuję po 9 latach starań straciłam już nadzieję na chociażby cień a tu taka niespodzianka ale fakt że ostatnio odpuscilismy starania i nie było stresu dam znać w poniedziałek jaki test wyszedł oby pozytywny oby ta kreska nie była zmylką. Okres mi się spuznia 7 dni jak narazie nie zapowiada się żeby przyszedłJest kreska jak nic najlepiej byłoby iść na bete, ale zrób jeszcze test. Trzymam mocno kciuki
Idź na betę jak będziesz mogła bo jeżeli pozytywny to warto zrobić przyrostDziękuję po 9 latach starań straciłam już nadzieję na chociażby cień a tu taka niespodzianka ale fakt że ostatnio odpuscilismy starania i nie było stresu dam znać w poniedziałek jaki test wyszedł oby pozytywny oby ta kreska nie była zmylką. Okres mi się spuznia 7 dni jak narazie nie zapowiada się żeby przyszedł
jasani
Fanka BB :)
Jak na 7 dni spóźnienia to marna ta kreska. Chyba, że masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja. 9 lat starań i nie znasz powodu dlaczego się nie udawało?Dziękuję po 9 latach starań straciłam już nadzieję na chociażby cień a tu taka niespodzianka ale fakt że ostatnio odpuscilismy starania i nie było stresu dam znać w poniedziałek jaki test wyszedł oby pozytywny oby ta kreska nie była zmylką. Okres mi się spuznia 7 dni jak narazie nie zapowiada się żeby przyszedł
Maniusia_10
Początkująca w BB
Powodu nie ma wszystko jest w porządku niby, fakt mam nieregularne cykle ostatnio trochę lepsze wyregulowane tabletkami w poprzednim cyklu tylko 2 dni spuznienia były owu wiem kiedy występuje bo mam bóle owulacyjne i testy owu potwierdzają. Właśnie wiem że powinna już być wyraźną ale zaskoczyło mnie ze wogule się pojawiła skoro nie było by hcg nie było by kreski.... Się okaże w poniedziedzialek na następnym tescieJak na 7 dni spóźnienia to marna ta kreska. Chyba, że masz nieregularne cykle i nie wiesz kiedy była owulacja. 9 lat starań i nie znasz powodu dlaczego się nie udawało?
Maniusia_10
Początkująca w BB
Ja widzę cień cieniaHej dziewczeta. Czy wy też tu cos widzicie??? Zobacz załącznik 1613964Zobacz załącznik 1613965
hemoglobina
Moderator
ten test jest dziwnie wybarwiony. Zrób test innej firmy lepiej.Wlasnie jestem tydzien przed @. Robilam wczesniej jeszcze jeden i ten sam wynik. Zrobię wieczorem jeszcze może sciemnieje
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
Pozytywny , po cichu gratuluję . Idź na betę potwierdzićTutaj dodaje chyba bardziej wyraźny Zobacz załącznik 1613912