cafe1997
Fanka BB :)
To i tak czułość 25 mlu. Wieczorem zrobiłam Pink super czuły to dopiero kreski były [emoji23]gdybym ja taki zobaczyła to bym już była pewna na sto procent [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To i tak czułość 25 mlu. Wieczorem zrobiłam Pink super czuły to dopiero kreski były [emoji23]gdybym ja taki zobaczyła to bym już była pewna na sto procent [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja taką kreseczke miałam 2-3 dni przed terminem spodziewanej miesiączkiTo ja o moim mówiłam cień [emoji6]Zobacz załącznik 1057031
ja widzę cień, chociaż to pink a one często oszukują, zrób może jutro z innej firmy, polecam doz, Nordtesty, dobre są też clearblue, ale.drozsze, albo daruj to sobie i leć na betę, powodzenia!Cześć dziewczyny, ja chyba już oszalałam okres spóźnia mi się 5 dni, dzisiaj zrobiłam test i tylko ja widzę na nim cień cienia kreski co myślicie ? Jest?nie ma ?
to są 25, zrobilam z popołudniowego moczu i był leciutki cień, ale ledwo widoczny, potem została tylko cieniutka kreseczka, inne wyszły dużo mocniejsze, więc nie są bardzo czułe. Pani sprzedawczyni w Biedrze powiedziała mężowi że testy lepiej w aptece kupowaćTo ciekawa jaka jest czułość testu ciążowego, który aktualnie jest w biedronce za 90 groszy
Mnie Pink nie oszukał piękne krechy i to wieczorem pokazałja widzę cień, chociaż to pink a one często oszukują, zrób może jutro z innej firmy, polecam doz, Nordtesty, dobre są też clearblue, ale.drozsze, albo daruj to sobie i leć na betę, powodzenia!
to są 25, zrobilam z popołudniowego moczu i był leciutki cień, ale ledwo widoczny, potem została tylko cieniutka kreseczka, inne wyszły dużo mocniejsze, więc nie są bardzo czułe. Pani sprzedawczyni w Biedrze powiedziała mężowi że testy lepiej w aptece kupować [emoji38]
Chodzi mi raczej o cienie, że dziewczyny często widzą na nich cienie a beta zero. Tłuste krechy to zawsze ciąża ☺Mnie Pink nie oszukał piękne krechy i to wieczorem pokazał