eij
Fanka BB :)
No widzisz dlatego nie ma co sugerować się sikaczamiPoleciałam o 7 na betę, wynik już przyszedł- 410 ... jak to możliwe ze test nie wyszedł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz dlatego nie ma co sugerować się sikaczamiPoleciałam o 7 na betę, wynik już przyszedł- 410 ... jak to możliwe ze test nie wyszedł
brałaś ovitrelle?Hej, pytanie czy coś widać? 10 dni po iui.
Tak. W poniedziałek, 6.12brałaś ovitrelle?
Przepraszam, że nie w temacie, ale @olka11135 - kiedy wyszedł Ci pierwszy pozytywny test? Który to był dzień po owu/piku?
Autorce gratuluję pięknej bety
Dziewczyny, oczywiście betę za 2 dni powtórzę ale czy to jest normalne ze przy wyniku 410 testy z tego co same widzialyscie praktycznie nie wychodziły? Aż się boje pomyśleć ze to jakaś pomyłka w laboratorium
Zastrzyk może utrzymywać się w organizmie ok 14 dni. Ja po inseminacji zawsze szłam na betę 14 dni po zabiegu. Wtedy byłam pewna że wynik jest wiarygodnyTak. W poniedziałek, 6.12
Zastrzyk może utrzymywać się w organizmie ok 14 dni. Ja po inseminacji zawsze szłam na betę 14 dni po zabiegu. Wtedy byłam pewna że wynik jest wiarygodny
Ok. Chciałam zrobić wcześniej bo jezdze konno i dziś mam trening. Poczekam do pon i pojde na krew. Dziękuje