klaudia16
Fanka BB :)
1.26 bez żadnego znaku ?Hcg 1,26 więc lipa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1.26 bez żadnego znaku ?Hcg 1,26 więc lipa![]()
Ja na twoim miejscu bym zbadała jeszcze w poniedziałek. Każda beta startuje od 0 , więc może jeszcze się rozkręcić. Oczywiście pod warunkiem, że przed wynikiem nie było znaczka <Hcg 1,26 więc lipa![]()
Może beta ruszać dopiero
Olka zaczyna o 1.4
I progesteron kolo 8 i dziecko ma chyba rok
Tak bez żadnego znaku, mniejszości czy większości1.26 bez żadnego znaku ?
Tak bez znaku. Zastanawia mnie to , bo dwa dni temu robiłam lh i wyszło 9. A wiem ,że hcg krzyżuje się z lh. Dlatego może testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne.Ja na twoim miejscu bym zbadała jeszcze w poniedziałek. Każda beta startuje od 0 , więc może jeszcze się rozkręcić. Oczywiście pod warunkiem, że prtzed wynikiem nie było znaczka <
A w którym dniu cyklu robiłaś hcg jak wyszła Tobie 1,4?Tak, dokładnie.
Beta 1.4, progesteron 8,4ng
A w którym dniu cyklu robiłaś hcg jak wyszła Tobie 1,4?
no to ja bym powtórzyła betę bo wygląda to jakby startowała . Szacun że test to wyłapałTak bez żadnego znaku, mniejszości czy większości
Tak bez znaku. Zastanawia mnie to , bo dwa dni temu robiłam lh i wyszło 9. A wiem ,że hcg krzyżuje się z lh. Dlatego może testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne.
Bo kurcze zrobiłam dziś 5 testów i każdy ma taki dzień..ale przy tak niskiej hcg jak to możliwe.
Jeden to faccale, a wszystkie inne to testeoez allegro. Wszystkie czułość 10..Jakiej firmy to są testy ?