reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Cień cienia na teście dzień przed miesiączka

reklama
1.26 bez żadnego znaku ?
Tak bez żadnego znaku, mniejszości czy większości
Ja na twoim miejscu bym zbadała jeszcze w poniedziałek. Każda beta startuje od 0 , więc może jeszcze się rozkręcić. Oczywiście pod warunkiem, że prtzed wynikiem nie było znaczka <
Tak bez znaku. Zastanawia mnie to , bo dwa dni temu robiłam lh i wyszło 9. A wiem ,że hcg krzyżuje się z lh. Dlatego może testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne.

Bo kurcze zrobiłam dziś 5 testów i każdy ma taki dzień..ale przy tak niskiej hcg jak to możliwe.

Załączniki

• Screenshot_2025-02-21-15-17-53-790_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2025-02-21-15-17-53-790_cn.wps.moffice_eng.jpg
    153,8 KB · Wyświetleń: 92
A w którym dniu cyklu robiłaś hcg jak wyszła Tobie 1,4?

7 dni po owulacji - nie wiem jak test sikany bo nie robiłam
Następnego dnia był jakiś tam cień, cienia, cienia po 48h (9 dni po owulacji) już lepiej widoczny cień - beta prawie 30, progesteron koło 20ng

Tak bez żadnego znaku, mniejszości czy większości

Tak bez znaku. Zastanawia mnie to , bo dwa dni temu robiłam lh i wyszło 9. A wiem ,że hcg krzyżuje się z lh. Dlatego może testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne.

Bo kurcze zrobiłam dziś 5 testów i każdy ma taki dzień..ale przy tak niskiej hcg jak to możliwe.
no to ja bym powtórzyła betę bo wygląda to jakby startowała . Szacun że test to wyłapał

reklama
Do góry