reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

heheh wracając do tematu wanienek, te wiaderko mnie przeraziło,jak dla mnie dziwnie to wygląda i te dziecko jakieś tam wcisniete.
My mamy po małym wanienkę i stojak pod nia taki jak pieszczoszka pokazała jestesmy zadowoleni , na pocztku kladniśmy go własnie na pieluszce tetrowej a jak już miał z 3 miesiące to kupowaliśmy mu taką wkładkę z gąbki , gdzie sobie na niej mógł leżec i chlapać ruszając nogami ,rękami to była dla niego najlepsza frajda ,a nie trzeba go było trzymać na ręce to cos takiego
Mata do wanienki materacyk do kąpieli Kolorowe (2052361850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Ja też mam taki komplet jak pieszczoszka. Tyle, ze ja zawsze na ręce trzymam (głownie mój mąż) bo dzieciaki bardzo lubią się chlapać w wodzie od malutkiego, przynajmniej moje i bardzo dobrze im to na rozwój robi

Zawsze mi się ten zestaw podobał tylko trzeba mieć na niego miejsce dlatego stanęło na wanience ze stojakiem, bo mozna złozyć i schować

Jeśli chodzi o pajace na zamek to są mega praktyczne:tak: Bawełniane kupowałam w Niemczech, a w PL na Allegro carters'a i one są grube, polarowe. Kupiłam je specjalnie na wyjazd do Zakopanego, bo ona się lubi odkrywać, a wówczas po chorobie była i nie wiedziałam, jaka temp. w pensjonacie będzie, a zależało mi aby nie marzła. Pajace się sprawdziły, więc polecam. Problem w tym, że Lenka bardzo szybko nauczyła się je odpinać i ściągać:-D

Wanienkę mamy ok baby i baaaaaaaaaaardzo polecam:tak:
OK BABY WANNA ONDA EVOLUTION WARSZAWA %%%%%%%%%%% (2050130081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My mamy jasną, perłową, z żółtym środkiem, ale teraz już trochę inna kolorystyka chyba dostępna jest.
Wanienka jest bardzo duża, Lenka korzysta z niej od urodzenia do dzisiaj. Na początku leżała z jednej strony a teraz siedzi z drugiej. Ważne jest to, że wanienka ma blokadę i dziecko się nie ześlizguje w dół do wody.

Odradzam za to kupowanie wszelkiego rodzaju gąbek do wanienki w kształcie misia itp.- to istne źródło bakterii!

dziewczyny może wy pomożecie zastanawiam sie czy kupić wanienkę dla dziecka ze stojakiem czy może jednak nie spróbować takiego materacyka do normalnej wanny LEŻACZEK do kąpieli zamiast wanienki. (2058046254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślałam jeszcze nad takim Leżak leżaczek fotelik do kąpieli noworodka frotka (2021936983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do wanienki bo jednak będę się bała poczatkowo kąpać tylko na rączce. Co myślicie?

Przy Julce miałam coś takiego - Leżak Leżaczek Fotelik do wanny wanienki Rybka (2052139569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i od pierwszej kąpieli rewelacja!!! Teraz też na pewno zakupię! Mała sobie spokojnie leżała, w uszy sie nie lało, trzymać na ręku nie trzeba, a jak podrosła to tak śmiesznie się odpychała nóżkami o brzeg wanienki i kicała.. :-D:-D

dziewczyny a co myślicie na temat wiaderek do kąpieli?? Wiaderko do kąpieli dla niemowląt Tummy Tub przeźr (2042692991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo dla mnie to jakieś takie dziwne i w ogóle ale moja koleżanka takie posiada i jest zachwycona mały uwielbia kąpiele, zero płaczu itd itp

hehe jakoś mnie nie przekonuje taki wymysł... :-D:-D:-D dziwne to... :-D

Narzuty ładne ale cena.... :szok::szok::szok: ło matko... :-D

She zestaw super i na pewno się sprawdza :tak: ale to taki kolejny mebelek...

o gąbkach słyszałam tak jak elvie że średnio higieniczne. Tak wiem że się płucze itd ale mimo wszystko... hehe nie zapomnę że kilka razy Julcia mi się tak wyluzowała w kąpieli że kupsko pływało i szybka ewakuacja... :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o pajace na zamek to są mega praktyczne:tak: Bawełniane kupowałam w Niemczech, a w PL na Allegro carters'a i one są grube, polarowe. Kupiłam je specjalnie na wyjazd do Zakopanego, bo ona się lubi odkrywać, a wówczas po chorobie była i nie wiedziałam, jaka temp. w pensjonacie będzie, a zależało mi aby nie marzła. Pajace się sprawdziły, więc polecam. Problem w tym, że Lenka bardzo szybko nauczyła się je odpinać i ściągać:-D

Wanienkę mamy ok baby i baaaaaaaaaaardzo polecam:tak:
OK BABY WANNA ONDA EVOLUTION WARSZAWA %%%%%%%%%%% (2050130081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My mamy jasną, perłową, z żółtym środkiem, ale teraz już trochę inna kolorystyka chyba dostępna jest.
Wanienka jest bardzo duża, Lenka korzysta z niej od urodzenia do dzisiaj. Na początku leżała z jednej strony a teraz siedzi z drugiej. Ważne jest to, że wanienka ma blokadę i dziecko się nie ześlizguje w dół do wody.

Odradzam za to kupowanie wszelkiego rodzaju gąbek do wanienki w kształcie misia itp.- to istne źródło bakterii!

ona jest z tym stojakiem?

ps. dzis został mi polecony taki wózek http://allegro.pl/wozek-3w1-bebetto-magnum-fotelik-gratis-za-100-i2024406749.html

miała któraś z was z nim styczność?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziwny w wielu wózkach jest element podnóżka w części spacerowej. Jest tak jak by z materiału, być może ofoliowanego (ale i to nie we wszystkich)... Dziecko siada w ubłoconych bucikach i to wszystko stoi w tych zagłębieniach materiału... chyba ciężko utrzymać to w czystości...

zwróciłyście na to uwagę???

Dla przykładu pierwsze z brzegu wózki... :
Wózek gondola+spacerwoka AMIGO + FOTELIK WYS 0 zł. (2049267849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten ma właśnie materiałowy podnóżek

WÓZEK BABY DESIGN 3w1 DREAMER 2011 +FOTELIK+TORBA (2057538672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a ten pewnie plastikowy ale taki że przez dziurki przeleci piach czy błotko itd...

to absolutnie nie moi faworyci tylko dla przykładu wklejam...

Do góry