reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

teraz tyle rzeczy dla dzieci,ze czasami jak sie jest w sklepie nie wiadomo co do czego służy :) ja bym zobaczyła to wiaderko w dziecinnym nie wpadła bym na to,ze tam się dzidzie kompie:szok:

reklama
No ja nie bylabym happy bo jednak w takim wiaderku musisz nowrodka trzymac, nie posadzisz ot tak a w wannie kladziesz i niech sobie lezy, nawet potapla chwilke.

AS sa w PL pajace na zamek ale tylko polarowe, welurowe, beznajdziejne wg mnie, bo nie widze zadnej mozliwosci zeby to dziecku ubrac, nie istenieje taka pora roku czy okazja;) Tak samo w ie sa tylko welur/polar.
Tylko w USA spotkalam sie z bawelnianymi, dla noworodka na zamek.

kingutku nie wiem, na allegro sa, ale jakies takie nieciekawe wzory widze i kolory blade. Na stronie sa super rzeczy i ja omijam te bladosci.

reklama
Dziewczyny potrzebuję porady zkaupowej co prawda nie dzieciowej ani ciązowej - chociaż jakby się dobrze uprzeć.... ale do rzeczy
Chciałabym kupić aparat fotograficzny, kompaktowy z zumem optycznym, stabilizacją obrazu i nie wiem z czym jeszcze, bo chwilowo nie mam pomysłu.Mile widziana bylaby możliwośc robienia filmików ale nie koniecznie. Polecicie mi coś???

Do góry