reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

http://www.lamillou.com/ Zobaczcie jakie cudownosci!! Kocyki moga slizyc jako kolderki, mieciutkie i zero bladych, pastelowych kolorow...o matko co tu wybrac?
Wlasnie reklamowali w DDTVN, no i mam problem bo moj P. od razu krzyczy, ze chce taki...2 kocyki to nie lada wydatek..
ja nie moge jakos tej strony otworzyc.. ciagle jakis blad wyskakuje

reklama
dziewczyny może wy pomożecie zastanawiam sie czy kupić wanienkę dla dziecka ze stojakiem czy może jednak nie spróbować takiego materacyka do normalnej wanny LEŻACZEK do kąpieli zamiast wanienki. (2058046254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślałam jeszcze nad takim Leżak leżaczek fotelik do kąpieli noworodka frotka (2021936983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do wanienki bo jednak będę się bała poczatkowo kąpać tylko na rączce. Co myślicie?

dziewczyny może wy pomożecie zastanawiam sie czy kupić wanienkę dla dziecka ze stojakiem czy może jednak nie spróbować takiego materacyka do normalnej wanny LEŻACZEK do kąpieli zamiast wanienki. (2058046254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślałam jeszcze nad takim Leżak leżaczek fotelik do kąpieli noworodka frotka (2021936983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do wanienki bo jednak będę się bała poczatkowo kąpać tylko na rączce. Co myślicie?
Kingutek ja żadnych takich wynalazków nie kupuję :no::no:
wkładam nad dno pieluchę tetrową złożoną i pod główkę drugą złożoną na kształt płaskiej poduszki.
Zawijam dziecko w tetrę i tak wkładam do wody powoli zanurzając do wody.
Tetra utrzymuje temperaturę ciała ,a potem normalnie myję i już .

Ostatnia edycja:
Wiadro dla mnie opdda.
Wanienke jak najbardziej plaska, bez zadnych udziwnien. Kladziesz malucha na pieluszce, lezy sobie swobodnie a Ty myjesz. Dziecko mozne i powinno normalnie na plasko lezec, po co na rece chcesz trzymac?

reklama
no ja też kupuję wanienkę ale z ciekawości pytam co wy sądzicie o takim wiaderku bo koleżanka jest nim zachwycona... zresztą maluch też bo widziałam zdjęcia z kąpieli i banan od ucha do ucha:) dziwne te wynalazki teraz robią....:tak:

Do góry