reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Amelka po domu chodzi w wysokich wiązanych sandałkach bo na razie tylko te jej z nóg nie spadają:eek:jak one maja rozmiar 18 to ona chyba by 17 musiała nosić ,a tak małe to sa tylko na parade ,a nie do chodzenia.Przyszedł mi fotelik kupiłam szaro-szary by mniej brud było widac ,a wiadomo takie maluszki lubia to tu to tam se popyprać PROMOCJA! Fotelik samochodowy CHICCO KEY 1 X PLUS (3136314333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. te rozkładanie niby 3 poziomowe ale dla mnie i tak za wysoko na tym niby do spania ale raczej gdzies daleko na razie sie nie będziemy wybierać więc chyba będzie OK

Od jutra w Rossmannie soczki Bobo Frut 3+1 gratis ;) pomijam fakt że podrożały z 2.99 na 3.79 wiec jak ostatnio to zobaczyłam to zwątpiłam :angry: dlatego teraz zrobię mały zapas .

No ja właśnie też nie bardzo po przeczytaniu opini na razie taki na spacery mam i mam okazję od znajomej odkupić używaną parasolkę mamu i zobaczę co i jak i chyba się zdecyduję ,bo jak pisałam ta parasolka to by była używana niewiele tak do busa na jakieś wypady itp.Na co dzień mam na pompowanych kołach solidny i w sumie lekki 10 kg.Suzi jak masz nim jeździć na co dzień to potrzebny taki co by się nie rozpadł na byle kamieniu .Napisz za jakiś czas jak Ci się sprawuje:tak:

azula - my też mamy fotelik chicco key 1 x plus i jestem z niego mega zadowolona. :-)

co do spacerówek mało się rozglądałam za nimi, bo póki co wyjeżdzam na 2 msc do mamy i w domku jednorodzinnym nie robi mi różnicy, czy będzie ta od 3w1 x-landera czy jakaś mniejsza, ale później jak będziemy się przemieszczac to muszę miec cos lekkiego, co latwo się sklada i rozkłada i zajmuje malo miejsca w bagazniku i tak ZAKOCHALAM sie w: Wózek spacerowy Infinity Lira 4 lekka spacerówka (3165154697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub LEKKA SPACERÓWKA EURO-CART LIRA 4 +PARASOL GRATIS! (3150127511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. model ten sam, ale inny producent bądz tylko nazwa.
cena po zbóju, ale składa się go jedną ręką, jest głęboki i ma dużo miejsca dla dziecka, po złożeniu mały..
znajomi kupili i miałam okazję testowac.
mały kosz na zakupy, ale ja mam haczyki do wózka, i zakupy zaczepiam na rączce.

no ale podejrzewam, że w tej KOSMICZNEJ cenie znajdzie się pewnie coś lepszego, bo ten opinie ma różne.

reklama
Do góry