reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Anik jak juz to z długimi sznurówkami ja zawiązuję podwójnie większa szansa ,że pochodzi z zawiązanymi u mnie sie sprawdza zresztą im wiecej ciekawych zajęc tym mniejsza chęć na zajmowanie się uwalnianiem stopki;-):-),a samochodzace nóżki to na to najlepszy sposób Amelka już jeden ,dwa kroczki potrafi poczynić samodzielnie:tak:.

reklama
w zwiazku z tym ze moja poprzednia spacerowka sie rozleciala zmuszona bylam na szybko kupic nowa. wybralam ta:
. QUATRO CADDY WÓZEK + PARASOLKA + UCHWYT ! (3122624063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zamowialam w srode, wczoraj dotarla, po jednym dniu uzytkowania, uwzgledniajacego jezdzenie po domu i polgodzinny spacer na zewnatrz, jak narazie jedynym minusem jest dosyc niska jak dla mnie raczka bez mozliwosci regulacji. jak sie jeszcze czegos dopatrze to dam znac :)

ja chcialam cos posredniego miedzy typowa parasolka a typowa spacerowka, ten wydal mi sie najbardziej odpowiedni, nie mialam tez za duzo czasu zeby szukac, poza ta raczka to narazie jestem zadowolona

pieszczoszka, mam beżowy

reklama
Anik, ja kupiłam takie butki-paputki dla Roberta Paputki i kapcie dla Twojego dziecka ze skóry On od paru tygodni dopiero skarpetki nosi, a raczej ja się staram, by nosil, bo chłodno się czasem już robi i bardzo krotko na nozkach wytrzymują. Niemalze od urodzenia wszystko ze stoo sciaga.
Te paputki ma od piątku, od pierwszego razu nawet nie probowal ich zdjąć, a i same nie spadly. Przy drugim nakładaniu nawet nozek nie zabieral i ladnie kooperowal, bym mogla nalozyc! Sa mięciutkie i chronią stopke, ale nadal nozka może pracować jak bosa. Znalalam sporo pozytywnych opinii nim kupiłam, dzieci takie trochę powyżej roczku same je przynoszą rodzicom, by im pomoc nalozyc. Cos w tym musi być :)

Do góry