reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
sorki kochane że post pod postem ale nie wiedziałam gdzie wkleik to cuś....zakochałam się...szkoda że takie drogie,bo bym kupiła OLliwce na roczek:)
smart trike pojazd wielofunkcyny:) 11.jpg

No ciekawe nawet już nie te zakupy.Bo wszystkie fajniutkie ale te nasze NICKI :tak:.Czemu kto jaki wybrał.No rozumiem np Nick np Basia 82 bo ma tak na imię i rok urodzenia ale inne aksmobulka już wyjaśniła mój od dwóch mich psów bokserek 000_3636.jpg000_3637.jpgAzy i Zuli..Aza już za TM ,a Zula mieszka u znajomej i ma się super czasem ją odwiedzamy:-)

Azulko kochana już Cie bardzo lubie...bo kocham bokserki!!!!ahhh jaka to świetna wierna psinka :(( moje serduszko odeszło rok temu(Baksik) ...to nie spodziewałabym się że od piesków Twój nick się wywodzi:)ciekawie

Aksmobulka pojazd świetny :) ale fakt dosyć drogi.

Ja w końcu zdecydowałam się na fotelik, dzisiaj przywozi go kurier :-) Dzisiaj pierwsza podróż przed nami, zobaczymy jak to będzie...

fotelik.jpg
A mój nick: 3 pierwsze litery imienia + 3 pierwsze litery panieńskiego nazwiska :-)

Ostatnia edycja:
Kattul fotelik fajnisty my jeszcze długo w tym małym się pobujamy przy tej wadze:tak:;-).Aksmobulka myśmy mieli różne psiaki i wszystkie ekstra kochane .Bokser to cwaniaczek,błazen ,ponoć pies obronny chyba złoczyńcę zalizałby na śmierć:-)I czekamy na dalsze wyjaśnianie NICKÓW:-DPS aksmobulka według mnie to ustrojstwo zbyt drogie no ale ja to za biedna jestem by oceniać;-),a na allu nie ma używek ? no ja to na używkach" jadę".Chyba ,że jaki sponsor by wam zasponsorował bo na urodzinki :tak:

reklama
kattul fajny fotelik i moje kolorki:tak:

a ciekawe macie pomysly na swoje nicki:-D azula twojego bym nie zgadla, aksmobulka a twoj mi sie z bulka kojarzyl i bylam ciekawa skad ci sie to wzielo:-p:-p Pieszczoszka no twoj tez bylam ciekawa bo taki "lukrowy"- jeszcze jestem ciekawa skad kugela,suzi, wikasik i flaurka wziely swoje:tak:

Do góry