reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
sorki kochane że post pod postem ale nie wiedziałam gdzie wkleik to cuś....zakochałam się...szkoda że takie drogie,bo bym kupiła OLliwce na roczek:)
smart trike pojazd wielofunkcyny:) 11.jpg

No ciekawe nawet już nie te zakupy.Bo wszystkie fajniutkie ale te nasze NICKI :tak:.Czemu kto jaki wybrał.No rozumiem np Nick np Basia 82 bo ma tak na imię i rok urodzenia ale inne aksmobulka już wyjaśniła mój od dwóch mich psów bokserek 000_3636.jpg000_3637.jpgAzy i Zuli..Aza już za TM ,a Zula mieszka u znajomej i ma się super czasem ją odwiedzamy:-)

Azulko kochana już Cie bardzo lubie...bo kocham bokserki!!!!ahhh jaka to świetna wierna psinka :(( moje serduszko odeszło rok temu(Baksik) ...to nie spodziewałabym się że od piesków Twój nick się wywodzi:)ciekawie

Aksmobulka pojazd świetny :) ale fakt dosyć drogi.

Ja w końcu zdecydowałam się na fotelik, dzisiaj przywozi go kurier :-) Dzisiaj pierwsza podróż przed nami, zobaczymy jak to będzie...

fotelik.jpg
A mój nick: 3 pierwsze litery imienia + 3 pierwsze litery panieńskiego nazwiska :-)

Ostatnia edycja:
Kattul fotelik fajnisty my jeszcze długo w tym małym się pobujamy przy tej wadze:tak:;-).Aksmobulka myśmy mieli różne psiaki i wszystkie ekstra kochane .Bokser to cwaniaczek,błazen ,ponoć pies obronny chyba złoczyńcę zalizałby na śmierć:-)I czekamy na dalsze wyjaśnianie NICKÓW:-DPS aksmobulka według mnie to ustrojstwo zbyt drogie no ale ja to za biedna jestem by oceniać;-),a na allu nie ma używek ? no ja to na używkach" jadę".Chyba ,że jaki sponsor by wam zasponsorował bo na urodzinki :tak:

reklama
kattul fajny fotelik i moje kolorki:tak:

a ciekawe macie pomysly na swoje nicki:-D azula twojego bym nie zgadla, aksmobulka a twoj mi sie z bulka kojarzyl i bylam ciekawa skad ci sie to wzielo:-p:-p Pieszczoszka no twoj tez bylam ciekawa bo taki "lukrowy"- jeszcze jestem ciekawa skad kugela,suzi, wikasik i flaurka wziely swoje:tak:

Do góry