reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Tak szczerze to wolałam fioletowy ten fotelik, ale K powiedział, że to babski kolor i niemęski (??) więc mam sobie z głowy wybić, że jego syn będzie w takim jeździł. Ja nie wiem co w fiolecie jest niemęskiego? Poza tym dodał jeszcze, że mu się z koncepcją wnętrza samochodu nie zgodzi :szok: Ogólnie stwierdzam, ze faceci to mają naprawdę czasem życiowe problemy, że aż żal…:-)
fotelik fioletowy.jpg

reklama
A ja dalej nie mam fotelika, auta też nie mam, więc jakoś mi się nie spieszy :-p

Flaurka już kiedyś pisała skąd się jej wzięło, fajna historia :-) A mojego nie zgadniecie, heheheh :-D (A tak serio, to to, że tam jest Y to nie takie ot widzimisię :-) )

Nie mam nic do dodania na temat zakupów ;-) ale wypowiem się skąd mój nick :-)
Są to dwie pierwsze litery nazwiska "po mężu" + moje imię. Mój mąż od szkoły średniej miał taką ksywkę : drelich lub właśnie Dr_Elich (czyli doktor elich) i ja jako żona też się mianowałam jako DR ;-) - ale bzdura co ;-):-D:-D:-D:-D:-D

Yolanta to zdradź skąd to Y no ,a o flaurce chyba przgapiłam to opowiedz tak w skrócie skąd jej nick.No ,a Fiore .Andav ,a twój skąd???Kattul ten fioletowy śliczny ale ja to wychodze z założenia,że jak dzieciak w tym usiądzie to i tak większość kolorków zanika nie wiem jaki wybiorę kolor ale chyba jakiś mało brudzący ,a jaki to jest ten mało brudzący chyba khaki ,jakiś brudny róż z dodatkiem brązu choć uwielbiam czerwony + niebieski+ biały te trzy kolory razem intensywne:-)

Yola, Yolanta - mam dużo zagramanicznych znajomych i w większości ich języków J czyta się zupełnie inaczej niż po polsku i jak przez skype rozmawiam, to byłam Dżola, Szola, Hola.... to zaczęli na mnie Yola pisać, żeby zapamiętać :-) nawet teściowa tak do mnie pisze :-p

A Flaurka może sama się przypomni, bo nie chcę czegoś poplątać :-p

eh a ja sobie takiego prostego nicka wybrałam,że nikt nie ma żadnej wątpliwości co do mojego imienia oraz wieku :) a mogłam się bardziej postarać coby jakąś dozę niepewności i zaciekawienia zasiać,ehh ;-)

azula- u mnie dwie pierwsze litery mojego i trzy pierwsze slubnego imienia ;) tez nic kreatywnego jak u ciebie;-):-p

Andav:-)O np mysiochomis to chyba od zamysiowania,zachomikowania i ogólnie odszczurzania;-)czyli wielbicielka gryzoni i chyba ptaszków tyle z jej pstów się domyśliłam:-D.

reklama
Czuje sie wywolana do tablicy, ażeby zupelnie nie spamowac to pokażę takie o ło coś:

http://****************/kojce/230-kojec-berber-afryka.html

tylko, ze zielone.

Dostalam dzis od kolezanki z pracy, co oznacza ze mlody bedzie od dzis siedzial w kozie;)))

A moj nick opisywalam kiedys. Otoz poznalam pana co nazywal sie Florian de Lcroix, byl baaaardzo starym panem, bardzo przygluchym, bardzo juz stetryczalym a mi sie zamarzylo wyjsc za niego za maz - dla nazwiska oczywiscie. No i pochwalilam sie kolezankom swoim pomyslem no i na jakis czas przylgnelo do mnie Flaur de Lcroix - czyta sie to de Lakruła - miooodzio. Potem kilka lat uzywalam nicka Flaur de Lcroix w roznych grach i forach, a jak w koncu nabylam ladne nazwisko (Modrow) to sproscilam nick do Flaurka.

Moje zamilowanie do ladnych nazwisk wynika z moich wczesnomlodzieńczych kompleksow w tej dziedzinie - otoż za panny nazywalam sie Konik:)))

Do góry