reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

hehehe taki fajny temat na zakupowym.
Mój nick to moja ksywka nadana mi przez kolegów męża, a ksywka skolei pochodzi od nazwiska mego lubego tzn Major. To małe p to pierwsza litera mojego imienia czyli Paulina. Teraz tłumacząc z łaciny nazywam się "mała wielka".

reklama
azula - a ja myslalam, ze Twoj nick wzial sie od francuskiego azure - blekitny :biggrin2: Ale Twoja interpertacja tez niezla :-) I z Francji tez cos masz, skoro lubisz biel + blekit + czerwien :-D

Załączniki

• flaga Francji.jpg
    flaga Francji.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 82
anik - Ty chyba lubisz rozwiazywac zagadki? Moze to nie maly chemik ale zawsze jakas lamiglowka :-) Troche Cie naprowadze: zajrzyj do (np. wirtualnego) slownika niemiecko-polskiego a potem skojarz to z data mojej registracji na bb :-)

Ja to nie lubię zagadek ale zajrzę. chyba:cool2:No kugela fajnie ,że się odezwałaś ,a twoja interpretacja mojego nicku bardzo mi się podoba:-):tak:.

Szkoda Azula :-( a wy też na Bebiko ??? ja kurde tak teraz poluje na promocje bo u nas najtaniej te mleko po 14.99 strasznie podrozało...wiec kurde opłaca się kupić więcej po promocyjnej cenie.

reklama
Do góry