reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Annte to fajny wózek ale nie wiem czy on tak bardzo się różni od tego jak ściągne w moim gondolę ,a wsadzę spacerówkę..W zasadzie jest to samo i buda i osłonka i koła i kosz .Dobra jestem stara ,ślepa i za bardzo się nie znam .Wózeczek ładniutki i kolorek też:tak:

Ostatnia edycja:
Olisiaa, kupiłam siedzisko do kompletu na ramę którą mam od gondoli. Jest fajne bo można je wpinać na ramę przodem albo tyłem. Nie kupowaliśmy od razu spacerówki bo nie wiedzieliśmy jaka mała będzie duża :-D Teraz mamy komplet i jak będę kiedyś wymieniać spacerówkę, to sprzedam gondolę, siedzisko (spacerówkę) i ramę w komplecie.

Andav, to polska firma Navington. Polecam, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Flaurka, koła są super, wszędzie nimi wjadę, poza tym wahacze sprawiają, że wózek jest lekki do prowadzenia i fajnie miękko się jeździ, nie ma problemu ze skręcaniem.

Annte no kamień z serca tak jednak stare me oczy nie myliły się .Bardzo ładna czerwień.Ja niestety jak swoją spacerówę wepnę będę mieć te same kolorki:-(

Ostatnia edycja:
Moja spacerówka jest ok, brak mi w niej tylko torby na zakupy... Ma niby taką wszytą w wózek - ale przydałaby się taka osobno...

Ja dzisiaj w Carrefourze kupiłam bodziaka za 9,99 zł. :) teraz piszę z laptopa męża, jutro zrobię fotkę, wrzucę na swojego to się Wam pochwalę :)

Flaurka - a Ty jaką masz spacerówkę?

reklama
Do góry