reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Mielismy taki 2w1, ale pojechal do babci, a sobie kupilismy spacerowke ta. W sumie babcia z nim spaceruje czesciej niz ja, bo mi zostaja weekendy wiec daje jakos rade.

reklama
Katul nie ma wózeczka marzeń:-):no:.Moja znajoma ma synka w wieku naszych brzdąców (dziecko z nowym partnerem) i już 3 wózie zmieniła kupuje pojeździ znajduje inny ten lepszy odsprzedaje ze sporą stratą kupuje nowy sam przyznała ,że ma fioła na punkcie wózków.Ja na razie około marca tak myślę zamontuję spacerówkę ściągnę gondolkę i trochę pojeżdżę i poszukam coś używanego ze spacerówek (bo mnie zwyczajnie na porządną nową spacerówkę nie stać) i tyle na razie w temat jeszcze się za mocno nie zagłębiam jak i w temat fotelików Amisia zapewne waży teraz ze 6,5 kg więc fotelik od 9 kg poczeka :tak:

Dziś w Biedronce kupiłam Amelce drewniane kastaniety - ale ma ubaw :-) były chyba jeszcze flety..
Azula - o Tobie i Twojej Amelce pomyślałam, bo są również fajne podusie w kształcie np. myszki minni

2921168561.jpgmój dzisiejszy zakup: Rolleyes::-)

reklama
pieszczoszka ja jestem za najzwyklejszym na swiecie- masz dziewczynke wiec bez problemu przy chlopcach trzeba uwazac zeby ta przegrudka miedzy nogami byla wyzsza i pitolek sie za nia schowal....przyznam bez bicia ze my mamy FP ale to pomysl meza bo skusilo go ze jest 3 w 1 i ze pozniej nie bedzie musial dokupywac nakladki na kibelek i taborecika pod umywalke- ale mnie ten nocnik osobiscie wkurza- zwlaszcza wlasnie ta oslonka na pitolka

Do góry