reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja tez nie uzywam podgrzewaczy, w nocy wstaje mam garneczek z woda zagrzeje i wsypie mleko. Zrobienie mleka zajmuje mi 3min

suse super ciuszki

reklama
Mysio ja mysle ze juz na teraz ci sie podgrzewacz nie przyda , wystarczy termos który dobrze trzyma cieplo . ja tak zawsze robilam i robie teraz na dzien. ze mam termos z goraca woda i dzbanek z zimna albo jak u Flaurki wode Zywiec i robie pol na pol takiej i takiej wody i gotowe ;) dzieci coraz rzadziej beda jadly mleko , nie mowiac juz o nocach .

te termoopakowania to i tak sa o kant dupy rozbić bo cieplo króciutko trzymaja , ja zawsze jeszcze owijalam butle w pampersa ,wtedy czasem nawet wyjmowalam jeszcze goraca butelke ;)

Suse fajne te ciuszki:-).Co do podgrzewaczy to na początku to ma sens teraz chyba już nie czajnik elektryczny i w kilka sekund jest wrzątek ja mam zimną przegotowaną w szklance odlaną mieszam i piciu gotowe.A owijam w razie dłuższego wyjścia w pieluchę flanelową wkładam w nogi w śpiwór

Powiem Wam, że u mnie też podgrzewacz leży. Majka dostała w prezencie i używany był kilka razy. Jak mała nie chciała jeść, to podgrzewałam po godzince na przykład. Teraz zdecydowanie szybciej jest przegotowanać wodę lub podgrzać już przegotowaną wcześniej. Bo zjada od razu ;)

My kupiliśmy niedawno Majce krzesło do karmienia. Biało-różowe w kwiatki. No nie mogłam się powstrzymać :D
Fajna sprawa.

Ja podgrzewacza używam w dzień - do herbaty. Za zimno mam w domu, żeby Krzyś pił z temperatury pokojowej, więc wkładam w podgrzewacz i co jakiś czas go włączam. My też dostaliśmy podgrzewacz w prezencie, przydał się i służy do dzisiaj.

Byłam w H&M i trafiłam na wyprz.
Kupiłam dwie czapeczki po 10zł :)
W biedronce kupiłam Lali takie pianinko :)
A te pluszaki/przytulaki zrobiła moja koleżanka dla Lauruni:)

Załączniki

• SAM_0774.jpg
    SAM_0774.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 58
  • SAM_0788.jpg
    SAM_0788.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 58
  • SAM_0789.jpg
    SAM_0789.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_0790.jpg
    SAM_0790.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 50
Teraz mi sie przypomnialo jak zobaczylam czapy pieszczoszki....czy wasze dzieci daja sobie wiazac cokolwiek pod szyja...moja mala nie nawidzi sznurkow i preferuje tylko naciagane czapy...zreszta jakos nigdy nie lubilam zawiazywanych czapek.
Kocham HM tam maja sloczne cukieraski dla dzieci.

reklama
Do góry