reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Mysio ja mysle ze juz na teraz ci sie podgrzewacz nie przyda , wystarczy termos który dobrze trzyma cieplo . ja tak zawsze robilam i robie teraz na dzien. ze mam termos z goraca woda i dzbanek z zimna albo jak u Flaurki wode Zywiec i robie pol na pol takiej i takiej wody i gotowe dzieci coraz rzadziej beda jadly mleko , nie mowiac juz o nocach .
te termoopakowania to i tak sa o kant dupy rozbić bo cieplo króciutko trzymaja , ja zawsze jeszcze owijalam butle w pampersa ,wtedy czasem nawet wyjmowalam jeszcze goraca butelke
te termoopakowania to i tak sa o kant dupy rozbić bo cieplo króciutko trzymaja , ja zawsze jeszcze owijalam butle w pampersa ,wtedy czasem nawet wyjmowalam jeszcze goraca butelke
azula
Fanka BB :)
Suse fajne te ciuszki:-).Co do podgrzewaczy to na początku to ma sens teraz chyba już nie czajnik elektryczny i w kilka sekund jest wrzątek ja mam zimną przegotowaną w szklance odlaną mieszam i piciu gotowe.A owijam w razie dłuższego wyjścia w pieluchę flanelową wkładam w nogi w śpiwór
Belinea
Zaangażowana w BB
Powiem Wam, że u mnie też podgrzewacz leży. Majka dostała w prezencie i używany był kilka razy. Jak mała nie chciała jeść, to podgrzewałam po godzince na przykład. Teraz zdecydowanie szybciej jest przegotowanać wodę lub podgrzać już przegotowaną wcześniej. Bo zjada od razu
My kupiliśmy niedawno Majce krzesło do karmienia. Biało-różowe w kwiatki. No nie mogłam się powstrzymać
Fajna sprawa.
My kupiliśmy niedawno Majce krzesło do karmienia. Biało-różowe w kwiatki. No nie mogłam się powstrzymać
Fajna sprawa.
anik.
Mama Krzysia :)
Ja podgrzewacza używam w dzień - do herbaty. Za zimno mam w domu, żeby Krzyś pił z temperatury pokojowej, więc wkładam w podgrzewacz i co jakiś czas go włączam. My też dostaliśmy podgrzewacz w prezencie, przydał się i służy do dzisiaj.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Byłam w H&M i trafiłam na wyprz.
Kupiłam dwie czapeczki po 10zł
W biedronce kupiłam Lali takie pianinko
A te pluszaki/przytulaki zrobiła moja koleżanka dla Lauruni
Kupiłam dwie czapeczki po 10zł
W biedronce kupiłam Lali takie pianinko
A te pluszaki/przytulaki zrobiła moja koleżanka dla Lauruni
Załączniki
Teraz mi sie przypomnialo jak zobaczylam czapy pieszczoszki....czy wasze dzieci daja sobie wiazac cokolwiek pod szyja...moja mala nie nawidzi sznurkow i preferuje tylko naciagane czapy...zreszta jakos nigdy nie lubilam zawiazywanych czapek.
Kocham HM tam maja sloczne cukieraski dla dzieci.
Kocham HM tam maja sloczne cukieraski dla dzieci.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Moja ma wszystkie czapki nie wiązane ale musiałam kupić wiązane bo tamte sie jej przekręcają na głowie.
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Mój nie lubi wiązanych czapek, ale ja specjalnie nie zwracam na to uwagi - zakładam i tyle Nie daję sobą rządzić jeszcze
Podziel się: