reklama
Mysiochomis
:*
Ja muszę poczynić następujące zakupy
-kołdrę ale tu zwątpiłam bo mam pościel na 120x80 a w sklepach dostępne jest 120x 90 no i teraz nie wiem czy ja jakoś dziwnie mierze czy to faktycznie takiej kołdry mam szukać
- podgrzewacz do butelek ale szukam jakiegoś takiego standardowego żeby i się troche grubsze i wąskie butelki mieściły.
-poza tym szukam jakiś przyzwoicie tanich termoopakowań.
eh... ciuchów nie kupuje nawet mnie w lumpie od dwóch miechów nie było
-kołdrę ale tu zwątpiłam bo mam pościel na 120x80 a w sklepach dostępne jest 120x 90 no i teraz nie wiem czy ja jakoś dziwnie mierze czy to faktycznie takiej kołdry mam szukać
- podgrzewacz do butelek ale szukam jakiegoś takiego standardowego żeby i się troche grubsze i wąskie butelki mieściły.
-poza tym szukam jakiś przyzwoicie tanich termoopakowań.
eh... ciuchów nie kupuje nawet mnie w lumpie od dwóch miechów nie było
Mysio- termoopakowania są fajne Canpolu. Ja mam takie i jestem zadowolona. Wchodzą zarówno butelki aventu jak i wąskie.
Canpol Babies Termoopakowanie Pojedyncze Uniwersalne 9/225 - Ceneo.pl
Canpol Babies Termoopakowanie Pojedyncze Uniwersalne 9/225 - Ceneo.pl
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja tez mam takie ale moje butelki nie wchodzą tz lovi i avent natural ;/
Mysiochomis
:*
No ja sie wlasnie zastanawiałam czy mi lovi wejdą w te z canpolu... ale do mleka używam głównie tych wąskich wysokich z canpolu i nuka. Mam z Canpolu jeszcze kilka grubych butelek chyba się z nimi przejde do sklepu i przymierze
Flaurka
Fanka BB :)
Mysio - co do kolder, to sa rozne rozmiary, przetestowalam juz)
Podgrzewacza do butelek nie mam, na noc mamy goracą wode w termosie i rozcienczamy zimnym Zywcem juz w butelce. A i mikrofale tez czasem uzywamy - tak bardzo niepoprawnie politycznie.
Termoopakowanie mam ze Smyka, kwadratoe takie, No Name chyba za 16 PLN. Wchodzą wszystkie butelki.
Ja w lumpach tez 2 miechy nie bylam - teraz w sobotę polecialam pierwszy raz i znowu bakcyla zlapalam
Podgrzewacza do butelek nie mam, na noc mamy goracą wode w termosie i rozcienczamy zimnym Zywcem juz w butelce. A i mikrofale tez czasem uzywamy - tak bardzo niepoprawnie politycznie.
Termoopakowanie mam ze Smyka, kwadratoe takie, No Name chyba za 16 PLN. Wchodzą wszystkie butelki.
Ja w lumpach tez 2 miechy nie bylam - teraz w sobotę polecialam pierwszy raz i znowu bakcyla zlapalam
anik.
Mama Krzysia :)
Mysio ja mam ten podgrzewacz BabyOno, Podgrzewacz elektryczny do butelek, uniwersalny - Ono Paweł Antczak - Świat niemowlaka - Smyk.com i Lovi się mieszczą. Może nie ma specjalnie luzu po bokach, ale jest ok. Co do termoopakowania - dostałam od znajomej, ale Lovi do niego nie wchodzi niestety
Mój śpi różnie - czasami w pajacyku, czasamu body krótki rękaw+śpiochy, body długi rękaw+śpiochy, a czasami body+skarpetki - wszystko zależy jaka temperatura panuje w pokoju. A no i przykrywam go kołderką, odkopuje się, ale nie kwika, że mu zimno, więc chyba mu nie zimno... Skoro ja go nakrywam, a on po chwili znów na wierzchu
Mój śpi różnie - czasami w pajacyku, czasamu body krótki rękaw+śpiochy, body długi rękaw+śpiochy, a czasami body+skarpetki - wszystko zależy jaka temperatura panuje w pokoju. A no i przykrywam go kołderką, odkopuje się, ale nie kwika, że mu zimno, więc chyba mu nie zimno... Skoro ja go nakrywam, a on po chwili znów na wierzchu
Mysio ja mam taki podgrzewacz Podgrzewacz do butelek od Tommee Tippee (2868165441) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja go dostalam narazie sie sprawdza, butelki mam TT wiec pasuja i jeszcze jest luz. Termoopakowania nie kuuje bo mam przy torbie.
ja go dostalam narazie sie sprawdza, butelki mam TT wiec pasuja i jeszcze jest luz. Termoopakowania nie kuuje bo mam przy torbie.
Ostatnia edycja:
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
uzywacie tych podgrzewaczy > ? ja miałam kupić ale tak sobie myśle,że chyba mało bym go uzywała..
W nocy woda gotuje sie w pare sek. w dzień to coraz rzadziej już Lala to mleko pije (wczoraj wypiła tylko 3 razy i to po 120ml !! )
suse super zakupy te spodnie rewelacja!!!!!! szukam od jakiegos czasu takich dla Lali w sklepach ale nie moge znaleźć
W nocy woda gotuje sie w pare sek. w dzień to coraz rzadziej już Lala to mleko pije (wczoraj wypiła tylko 3 razy i to po 120ml !! )
suse super zakupy te spodnie rewelacja!!!!!! szukam od jakiegos czasu takich dla Lali w sklepach ale nie moge znaleźć
Podziel się: