reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka ja też uwielbiam nawet słoiczek,chusteczki to chyba jakaś choroba:szok:Amelka śpi w pajacu pod body raczej z krótkim ,śpiworek + kocyk ale u nas w nocy się nie pali ,a ona jest drobinka i musi być cieplutko ubrana bo ma zimne łapki:tak:

reklama
Ja muszę poczynić następujące zakupy :)

-kołdrę ale tu zwątpiłam bo mam pościel na 120x80 a w sklepach dostępne jest 120x 90 no i teraz nie wiem czy ja jakoś dziwnie mierze czy to faktycznie takiej kołdry mam szukać o_O
- podgrzewacz do butelek ale szukam jakiegoś takiego standardowego żeby i się troche grubsze i wąskie butelki mieściły.
-poza tym szukam jakiś przyzwoicie tanich termoopakowań.

eh... ciuchów nie kupuje :p nawet mnie w lumpie od dwóch miechów nie było :p

No ja sie wlasnie zastanawiałam czy mi lovi wejdą w te z canpolu... ale do mleka używam głównie tych wąskich wysokich z canpolu i nuka. Mam z Canpolu jeszcze kilka grubych butelek :p chyba się z nimi przejde do sklepu i przymierze :p

Mysio - co do kolder, to sa rozne rozmiary, przetestowalam juz:))

Podgrzewacza do butelek nie mam, na noc mamy goracą wode w termosie i rozcienczamy zimnym Zywcem juz w butelce. A i mikrofale tez czasem uzywamy - tak bardzo niepoprawnie politycznie.

Termoopakowanie mam ze Smyka, kwadratoe takie, No Name chyba za 16 PLN. Wchodzą wszystkie butelki.

Ja w lumpach tez 2 miechy nie bylam - teraz w sobotę polecialam pierwszy raz i znowu bakcyla zlapalam:)

Mysio ja mam ten podgrzewacz BabyOno, Podgrzewacz elektryczny do butelek, uniwersalny - Ono Paweł Antczak - Świat niemowlaka - Smyk.com i Lovi się mieszczą. Może nie ma specjalnie luzu po bokach, ale jest ok. Co do termoopakowania - dostałam od znajomej, ale Lovi do niego nie wchodzi niestety :confused2:

Mój śpi różnie - czasami w pajacyku, czasamu body krótki rękaw+śpiochy, body długi rękaw+śpiochy, a czasami body+skarpetki - wszystko zależy jaka temperatura panuje w pokoju. A no i przykrywam go kołderką, odkopuje się, ale nie kwika, że mu zimno, więc chyba mu nie zimno... Skoro ja go nakrywam, a on po chwili znów na wierzchu :sorry:

20130107_123144.jpg
Leniwa jestem albo raczej brak czasu i mozliwosci wyjscia zmusily mnie do zakupow przez internet i oto dzisiejsza przesylka z HM

reklama
uzywacie tych podgrzewaczy > ? ja miałam kupić ale tak sobie myśle,że chyba mało bym go uzywała..
W nocy woda gotuje sie w pare sek. w dzień to coraz rzadziej już Lala to mleko pije (wczoraj wypiła tylko 3 razy i to po 120ml !! )

suse super zakupy te spodnie rewelacja!!!!!! szukam od jakiegos czasu takich dla Lali w sklepach ale nie moge znaleźć :sorry2:

Do góry