reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Suse - a czy Twoja byla owiazana pepowina w czasie porodu? (teoria ze szkoly rodzenia ale mnie nie przekonuje ;-))
Mój był owinięty wokół tułowia...
Martusia22267
Fanka BB :)
pieszczoszka pianinko jest super też je oglądałam i gdyby nie to że mały dostał już inne w prezencie to bym mu te też kupila
co do czapek to mojemu bez różnicy czy wiązana czy nie, teraz na zime wszystkie ma wiązane bo są wygodniejsze jak dla mnie bo się nie przekręcają i uszka zawsze są zakryte
mysio ja jako nadgorliwa zakupocholiczka kupiłam podgrzewacz jeszcze w ciąży i nie wiem po jaką cholerę bo ani razu go nie użyłam stoi nowy zapakowany ja mam zawsze gotową wodę w garnuszku podgrzanie jej zajmuje dosłownie chwilkę więc raz dwa i mleko czy herbatka gotowe
co do czapek to mojemu bez różnicy czy wiązana czy nie, teraz na zime wszystkie ma wiązane bo są wygodniejsze jak dla mnie bo się nie przekręcają i uszka zawsze są zakryte
mysio ja jako nadgorliwa zakupocholiczka kupiłam podgrzewacz jeszcze w ciąży i nie wiem po jaką cholerę bo ani razu go nie użyłam stoi nowy zapakowany ja mam zawsze gotową wodę w garnuszku podgrzanie jej zajmuje dosłownie chwilkę więc raz dwa i mleko czy herbatka gotowe
Kugela teoria ze szkoly rodzenia moze ledz w gruzach bo Sara nie byla niczym owiazana.Po prostu uwaza ze durnie wyglada we wiazanych czapkach no moja modelinka mala.Dzieci mna nie rzadza ale uwazam ze tez czasami moga wyrazic swoje zdanie a ja decyduje czy im przyznac racje.Narazie jestem na etapie pozbywania sie wszystkiego z czego Sara juz wyrosla i inwestowania zdobytej kasy na przyjemnosci dziecinne w postaci disneylandu w przyszlym roku.
anik - to idac tokiem myslenia z s.r. w takim razie Twoj nie powinien lubic nosic paskow ;-)
Mnie sie odechcialo kupowania zabawek, bo sie bardzo szybko nudza. Hitem utrzymujacym od kilku dni sa choinka i... rondel. To po co zagracac bzdetami, skoro wredziolek ma inny gust
Mnie sie odechcialo kupowania zabawek, bo sie bardzo szybko nudza. Hitem utrzymujacym od kilku dni sa choinka i... rondel. To po co zagracac bzdetami, skoro wredziolek ma inny gust
Ostatnia edycja:
azula
Fanka BB :)
Kugela bo nie każda zabawka dla każdego dziecka.U nas hitem jest taka grzechotka tamburyno od 5 miesięcy nr 1 ,a teraz statek ze zwierzakami Fisher Price tam jak się kółkiem pokręci przeróżne dźwięki piosenki się wydobywają dodatkowo tatuś zawiesiła stary dzwoneczek)no i wszystko co gra lub wydaje dźwięki np lalki i misie nie wzbudzają entuzjazmu.A kiedyś kupiłam taką huśtawkę jaka Laurę Pieszczoszki skutecznie usypia i wyjełam mojej Amelci nie usypia
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
azula ale Amelcia słodka w tej huśtawce !
reklama
Podziel się: