reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
moja Olka tez nie nawidzi wiazania czapek, ale jej takowa zakładam bo zawsze uszka ma zakryte a taka nie wiazana okreca jej sie na główce

pieszczoszka pianinko jest super też je oglądałam i gdyby nie to że mały dostał już inne w prezencie to bym mu te też kupila:tak:
co do czapek to mojemu bez różnicy czy wiązana czy nie, teraz na zime wszystkie ma wiązane bo są wygodniejsze jak dla mnie bo się nie przekręcają i uszka zawsze są zakryte:tak:

mysio ja jako nadgorliwa zakupocholiczka kupiłam podgrzewacz jeszcze w ciąży:sorry2: i nie wiem po jaką cholerę bo ani razu go nie użyłam stoi nowy zapakowany:confused: ja mam zawsze gotową wodę w garnuszku podgrzanie jej zajmuje dosłownie chwilkę więc raz dwa i mleko czy herbatka gotowe:tak:

Kugela teoria ze szkoly rodzenia moze ledz w gruzach bo Sara nie byla niczym owiazana.Po prostu uwaza ze durnie wyglada we wiazanych czapkach ;) no moja modelinka mala.Dzieci mna nie rzadza ale uwazam ze tez czasami moga wyrazic swoje zdanie a ja decyduje czy im przyznac racje.Narazie jestem na etapie pozbywania sie wszystkiego z czego Sara juz wyrosla i inwestowania zdobytej kasy na przyjemnosci dziecinne w postaci disneylandu w przyszlym roku.

anik - to idac tokiem myslenia z s.r. w takim razie Twoj nie powinien lubic nosic paskow ;-)

Mnie sie odechcialo kupowania zabawek, bo sie bardzo szybko nudza. Hitem utrzymujacym od kilku dni sa choinka i... rondel. To po co zagracac bzdetami, skoro wredziolek ma inny gust :-p

Ostatnia edycja:
Kugela bo nie każda zabawka dla każdego dziecka:no:.U nas hitem jest taka grzechotka tamburyno od 5 miesięcy nr 1 ,a teraz statek ze zwierzakami Fisher Price tam jak się kółkiem pokręci przeróżne dźwięki piosenki się wydobywają dodatkowo tatuś zawiesiła stary dzwoneczek)no i wszystko co gra lub wydaje dźwięki np lalki i misie nie wzbudzają entuzjazmu.A kiedyś kupiłam taką huśtawkę jaka Laurę Pieszczoszki skutecznie usypia i wyjełam mojej Amelci nie usypia:no: 100_1359.jpg100_1360.jpg

reklama
Do góry