reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
moja Olka tez nie nawidzi wiazania czapek, ale jej takowa zakładam bo zawsze uszka ma zakryte a taka nie wiazana okreca jej sie na główce

pieszczoszka pianinko jest super też je oglądałam i gdyby nie to że mały dostał już inne w prezencie to bym mu te też kupila:tak:
co do czapek to mojemu bez różnicy czy wiązana czy nie, teraz na zime wszystkie ma wiązane bo są wygodniejsze jak dla mnie bo się nie przekręcają i uszka zawsze są zakryte:tak:

mysio ja jako nadgorliwa zakupocholiczka kupiłam podgrzewacz jeszcze w ciąży:sorry2: i nie wiem po jaką cholerę bo ani razu go nie użyłam stoi nowy zapakowany:confused: ja mam zawsze gotową wodę w garnuszku podgrzanie jej zajmuje dosłownie chwilkę więc raz dwa i mleko czy herbatka gotowe:tak:

Kugela teoria ze szkoly rodzenia moze ledz w gruzach bo Sara nie byla niczym owiazana.Po prostu uwaza ze durnie wyglada we wiazanych czapkach ;) no moja modelinka mala.Dzieci mna nie rzadza ale uwazam ze tez czasami moga wyrazic swoje zdanie a ja decyduje czy im przyznac racje.Narazie jestem na etapie pozbywania sie wszystkiego z czego Sara juz wyrosla i inwestowania zdobytej kasy na przyjemnosci dziecinne w postaci disneylandu w przyszlym roku.

anik - to idac tokiem myslenia z s.r. w takim razie Twoj nie powinien lubic nosic paskow ;-)

Mnie sie odechcialo kupowania zabawek, bo sie bardzo szybko nudza. Hitem utrzymujacym od kilku dni sa choinka i... rondel. To po co zagracac bzdetami, skoro wredziolek ma inny gust :-p

Ostatnia edycja:
Kugela bo nie każda zabawka dla każdego dziecka:no:.U nas hitem jest taka grzechotka tamburyno od 5 miesięcy nr 1 ,a teraz statek ze zwierzakami Fisher Price tam jak się kółkiem pokręci przeróżne dźwięki piosenki się wydobywają dodatkowo tatuś zawiesiła stary dzwoneczek)no i wszystko co gra lub wydaje dźwięki np lalki i misie nie wzbudzają entuzjazmu.A kiedyś kupiłam taką huśtawkę jaka Laurę Pieszczoszki skutecznie usypia i wyjełam mojej Amelci nie usypia:no: 100_1359.jpg100_1360.jpg

reklama
Do góry