reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
w domu tak bo ciepło jest
natalka1704
Fanka BB :)
ja zakladam pod bluzke z długiem rękawem ale taka niebodowa a tak to głownie tez malemu zakladam body na długi rękaw
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
u mnie ciepło wiec body plus leginsy albo tunika lub bluzeczka i spodenki
reklama
U nas na codzien mala ubrana jest w dlugi rekaw i rajstopy,czasami zakladam jej krotki rekaw a na ro sukienke z dlugim badz tunike.
W co ubieracie wasze szkraby na noc...?
My w zime mamy body z dlugim rekawem ale cienkie z hm przewaznie a na to spiworek dostosowany gruboscia do temperatury na dworze.Mieszkamy w domku eko ktory my podlogiwe ogrzewanie i w sumie to rzadko je wlaczamy bo jest ogolnie cieplo poza lazienkami bo tam fajnie rano depnac w ciepla podloge.Kocham spiworki bo cala noc nie musze sie martwic o to ze mala sie rozkopie czy zamota w cos.
W co ubieracie wasze szkraby na noc...?
My w zime mamy body z dlugim rekawem ale cienkie z hm przewaznie a na to spiworek dostosowany gruboscia do temperatury na dworze.Mieszkamy w domku eko ktory my podlogiwe ogrzewanie i w sumie to rzadko je wlaczamy bo jest ogolnie cieplo poza lazienkami bo tam fajnie rano depnac w ciepla podloge.Kocham spiworki bo cala noc nie musze sie martwic o to ze mala sie rozkopie czy zamota w cos.
Podziel się: