reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Mozecie mnie oswiecic po co sa pasy we foteliku do karmienia?
Zastanawiam sie nad tym juz 2gi rok...przy synku nie byly potrzebne i przy Sarce tez sie nie przydaja.Duza tacka chroni przed wypadnieciem.Ja ma mega aktywne dziec i jeszcze z zadnego krzeselka mi nie wypadly a juz rozne testowalam.

reklama
Suse u mnie jeszcze nie wychodzi ale już zaczyna kombinować jest drobna i w pewnym momencie może jej się udać podciągnąć i wypaść .Dziś łóżeczko zostało obniżone i niebawem będzie zapinana pasami:tak:A to mój dzisiejszy zakup golf w pasy 74 ,a biały 68 była wyprzedaż po 8 zł to kupiłam bo używane + wysyłka wyszłoby podobnie,a te sa nowe a zima dopiero się ma zacząć:-) 100_1312.jpg

Dziewczyny nie wiem czy był już ten temat, ale co kupujecie Waszym maluchom na Gwiazdkę? Jak już o tym było to przepraszam i wycofuje pytanie.

dziewczyny zamieszkujące w Niemczech :D trza mi infa co za cuda mi teściowa dla dziecka nakupowała :p
Mianowicie firmy typu: Alete nestle, Baby Sun, Bebivita, Malisan :)

Czy to scheiss jakiś czy cuś w wyższej półki??

Ogólnie teściowa się podniecała bo na opakowaniu stało napisane BIO. tylko że jej na zapakowanej kupie postawić BIO i też by kupiła :p

BUZIAM:*

Mysiochomis - to sa calkiem pospolite marki, takie supermarketowe, nic ekskluzywnego. Od Alete trzymalabym sie z dala, bo to Nestle a ja jestem bardzo zlego zdania o tej firmie i te "bio" to w ich przypadku tandenty, nieprzekonywujacy green washing, wartosci nie przedstawia moim zdaniem zadnej. Baby Sun to nowa marka Edeki, Babyvite widzialam w Rossmannie, Milasan juz nie pamietam gdzie - chyba w Marktkaufie - ogolnie to zwykle sloiczki, zaden rarytas ale tez nie trucizna;-). Ale sprawdzaj za kazdym razem sklad, bo np. w Melisanie czai sie cukier :wściekła/y:

reklama
marisamm, rzeczywiscie Twoja tesciowa troche przegiela :) ale dobrze ze udalo sie sprzedac z zarobkiem :) a jak pisalas o tej ksiedze dzwiekow, to zaraz zamowilam bo bardzo mi sie spodobala :)

a gdzie dostałaś tą książkę?
bo ja mam jedną a chciałąm kupic drugą na prezent i nigdzie teraz nie ma dostępnych, niby od 17 grudnia miała byc powtornie wydana i ciiisza jak narazie:baffled:

Do góry