reklama
jeanta
Fanka BB :)
Katasza:ty mieszkasz w pl?
takie pasy sama mozesz dokupic jak nie ma! W mothercare jest takie samo krzeselko tyle ze bez pasow( co jest glupota totalna) a pasy kosztuja 6£! A ten model kupilam w argos!
To krzeselko sie zamienia w stoliczek i siedzonko pozniej!
takie pasy sama mozesz dokupic jak nie ma! W mothercare jest takie samo krzeselko tyle ze bez pasow( co jest glupota totalna) a pasy kosztuja 6£! A ten model kupilam w argos!
To krzeselko sie zamienia w stoliczek i siedzonko pozniej!
Załączniki
andav
@andav:
ludzieee a co to za potworne miski???? nie nadazam za tymi nowosciami
też tak można kocham teścioweMoze i tak! Moj prezent jak urodzilam od tesciowej to spioszki dla noworodka z balwankiem!!! Balwanek w maju! Spoko!!! Na przecenie byly!!
Littlest Pet Shop spiewający Piesek A0040 :: Swiat-zabawek.plco to jest pet shop?
to dostał Tymszan
a pet shopy nie nadają się dla małych dzieci, to są figurki kolekcjonerskie dla dziewoj, moja 11 letnia siostra to zbierała, bo już chyba nieco wydoroślała..
she_84
jeanta, moj maly ma identyczne krzeselko dostal od mojej mamy jako prezent pod choinke ale ja wybieralam. chcialam zeby bylo drewniane, z mozliwoswcia zmiany na krzeselko i stoliczek, z plastikowym blatem, zdejmowana tapicerka, pasami i to byl jedyny model ktory spelnial wszystkie moje wymagania. Katasza, na allegro jest kilka sztuk:
Baby Start Krzesełko do Karmienia 2w1 PRZECENA (2800236004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak ja zamawialam to byl wiekszy wybor. i moje bylo nieuszkodzone :/ ja jestem bardzo zadowolona
marisamm, rzeczywiscie Twoja tesciowa troche przegiela ale dobrze ze udalo sie sprzedac z zarobkiem a jak pisalas o tej ksiedze dzwiekow, to zaraz zamowilam bo bardzo mi sie spodobala
Baby Start Krzesełko do Karmienia 2w1 PRZECENA (2800236004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak ja zamawialam to byl wiekszy wybor. i moje bylo nieuszkodzone :/ ja jestem bardzo zadowolona
marisamm, rzeczywiscie Twoja tesciowa troche przegiela ale dobrze ze udalo sie sprzedac z zarobkiem a jak pisalas o tej ksiedze dzwiekow, to zaraz zamowilam bo bardzo mi sie spodobala
reklama
Podziel się: