reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Katasza:ty mieszkasz w pl?
takie pasy sama mozesz dokupic jak nie ma! W mothercare jest takie samo krzeselko tyle ze bez pasow( co jest glupota totalna) a pasy kosztuja 6£! A ten model kupilam w argos!
To krzeselko sie zamienia w stoliczek i siedzonko pozniej!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 28
Wiem, że się rozkłada. Sama będąc dzieckiem w podobnym siedziałam, zresztą stoi teraz u moich rodziców i jak wnuki przyjeżdżają to korzystają. Chyba faktycznie po prostu pasy dokupię :) Dzięki za podpowiedź

Moze i tak! Moj prezent jak urodzilam od tesciowej to spioszki dla noworodka z balwankiem!!! Balwanek w maju! Spoko!!! Na przecenie byly!!
też tak można:-D kocham teściowe:-D

co to jest pet shop?:zawstydzona/y:
Littlest Pet Shop spiewający Piesek A0040 :: Swiat-zabawek.pl
to dostał Tymszan:rofl2:

a pet shopy nie nadają się dla małych dzieci, to są figurki kolekcjonerskie dla dziewoj, moja 11 letnia siostra to zbierała, bo już chyba nieco wydoroślała..:-D

jeanta, moj maly ma identyczne krzeselko :) dostal od mojej mamy jako prezent pod choinke ale ja wybieralam. chcialam zeby bylo drewniane, z mozliwoswcia zmiany na krzeselko i stoliczek, z plastikowym blatem, zdejmowana tapicerka, pasami i to byl jedyny model ktory spelnial wszystkie moje wymagania. Katasza, na allegro jest kilka sztuk:
Baby Start Krzesełko do Karmienia 2w1 PRZECENA (2800236004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak ja zamawialam to byl wiekszy wybor. i moje bylo nieuszkodzone :/ ja jestem bardzo zadowolona
marisamm, rzeczywiscie Twoja tesciowa troche przegiela :) ale dobrze ze udalo sie sprzedac z zarobkiem :) a jak pisalas o tej ksiedze dzwiekow, to zaraz zamowilam bo bardzo mi sie spodobala :)

reklama
@she_84: tak to identyczne jak nasze! Jest super! U nas kosztuje 70£! Wiec tanio jest wystawione na allegro!! Tyle ze pekniete :/

Do góry