reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Gia ja mam takie krzeselko Peg Perego, Siesta - krzese
Dzis kupilismy mlodemu fotelik samochodowy o taki [url]http://zakupydladziecka.pl/warto-kupic/podroz-spacer/foteliki-nosidelka-chusty/476-fotelik-graco-coast-gwarancja-wygody-w-kazdej-pozycji

azula mówiła, że to nie wątek o teściowych.. a jednak!!!

na mikołajki teściowa kupiła mr. T
uwaga!!!!!!!!!
Pet Shopa.. takiego 10cm, który śpiewał, tzn. akurat był to pies, więc wył i szczekał..
mr.T za każdym razem reagował płaczem:-D:-D
ja i teść mieliśmy ubaw po pachy z trafionego prezentu:-D
na szczęście już go sprzedałam i to drożej jak był kupiony, więc kasę przeznaczę na jakiś fajny prezent

Dziewczyny dziękuję pięknie za taki odzew :* . Widzę, że nie narzekacie na swoje co mnie cieszy, choć niektóre ceny dla mnie za wysokie. Nie wiem jeszcze po ile zrzuta na prezenty w tym roku wyniesie, ale na pewno coś wybierzemy :)

Marisamm ale Twoja teściowa miała pomysł :confused: hahhaha. Musimy się uzbroić, bo pewnie nietrafionych prezentów może być więcej zwłaszcza w okresie świątecznym. Ja na szczęście swoją rodzinę i prawie całą rodzinę B "wytresowałam ".

U nas juz pierwszy mikolaj byl wczoraj :) chrzestni Nelki nie beda z nami na swiea wiec przyniesli prezent wczoraj :) mala zachwycona :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 48
my to nasze rodziny tak "wytresowalismy" (zabronilismy im kupowac chinszczyzne i to ich tak przestraszylo, ze boja sie isc na zakupy), ze pewnie nic nie dostaniemy :baffled: Poza kasa, "zebysmy sami kupili". Troche jestem rozczarowana ale z drugiej strony moze i lepiej widzac, co oni za badziew potrafia kupic :szok: Nawet nie wiedza, co juz mamy :baffled:

Marisamm no co narzekasz na teściową :no: kurna za prezent dostałaś więcej kasy niż wart był:tak:Ino się cieszyć z takich prezentów;-)Jeanta fajny pchacz ja wnukowi kupiłam chico ,a Amelianka dostanie wózeczek z lalą FP pchacza.Kugela forsa jest w sumie fajna ale brak jej tego dreszczyka emocji:-D

reklama
Czesto tez jest tak ze kasa sie rozejdzie na cos innego ( tak jak moja kiedys po komuni :p hehe ) a tak dziecko ma frajde :)

Do góry