reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
ja musialam sprzedac bo Ola miala go na sobie raptem kilka razy, nie lubiła w nim siedziec, jakos te rekawki były długie ze mimo podwiniecia ona raczki nie mogla wyłożyc na zewnatrz. Nie wiem czy to był rozm 74 czy 80 bo olka troche niewymiarowa jest, bo jest długa

Dziewczyny powiedzcie mi - był już poruszany temat krzesełek do karmienia? Nie chciałabym powtarzać, a planuję kupić Hubertowi jako prezent po choinkę i nie wiem co wybrać, na co zwrócić uwagę. Pierwszy syn nie miał, nie mielismy wtedy miejsca na takie luksusy ;) .

Ja miałam baby active ale zniszczyło się po Mateuszu - ceratka się porwała ;/ A teraz mam jakieś wypasione od siostry po siostrzenicy i jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Nie jest zdejmowany stolik - a przynajmniej ja nie wiem jak to zrobic ;/

reklama
Olisia dzięki za pytanie. Poszukałam na allegro i okazuje się, że można zdjąć stolik :) tylko blokada była ukryta :) KRZESEŁKO DLA DZIECI PEG PEREGO PRIMA PAPPA BALON (2861569633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale szczerze tyle bym nie dała za krzesełko do karmienia - ja za poprzednie zapłaciłam ok 100 zł i cały sezon karmienia wytrzymało. Fakt jeden sezon ale na następne można kupić bądź dostać inne :)

PS. w porównaniu z poprzednim ma dużo bardziej wygodne siedzisko - przynajmniej tak mi się wydaje :)

Do góry