reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Moja malutka potrafi w tym pol godziny szalec.Kupilismy tego hopsera dla Colinka jak byl w wieku Sary i on tak srednio sie tym interesowal...bardziej podobalo mu sie bujanie niz podskakiwanie...
Co dziecko to inne zamilowanie...!
Mam problem co kupic mlodemu...mam juz odruchy wymiotne jak widze jakies autka i wszystko co jest w tym temacie...
Macie jakis pomysl co kupic 2ipol latkowi ktory kocha samochody...godzinami potrafi ustawiac je w rzadku,nosi je wszedzie,kapie sie z nimi...
Ma juz cala kolekcje
Brakuje mi pomyslu bo jeszcze jest za maly na klocki lego i tez srednio sie nimi interesuje jeszcze,pojazdow ma caly garaz,a tak poza tym to ja juz niewiem...

reklama
Zapomnialam dodac dla utrudnienia ze moj synek jest ponad wiek rozwiniety technicznie...mojego i pada ma w malym palcu tak samo komputer i wszelka elektronike tak wiec zabawki dodtosowane do jego wieku sa po prostu nudne dla niego.

Zapomnialam dodac dla utrudnienia ze moj synek jest ponad wiek rozwiniety technicznie...mojego i pada ma w malym palcu tak samo komputer i wszelka elektronike tak wiec zabawki dodtosowane do jego wieku sa po prostu nudne dla niego.

o jakbym o swojej córce czytała. Na moim telefonie sama sobie potrafi właczyć youtuba,ma pościągane kilka aplikacji/gier dla dzieci i też sama właczyć potrafi. Sławka tableta też obsługuje bez problemów,natomiast z moim laptopem ma malutki problem bo touch pada jeszcze nie opanowała ;-) ale doskonale wie w co kliknąć aby bajki/piosenki właczyć-siada u mnie na kolanach i palcem pokazuje co mam kliknąć :)

Kupiliśmy jej na urodziny lego duplo-safari. Buy LEGO Duplo Photo Safari 6156 from our All Construction Toys range - Tesco.com Drogie jak cholera ale jest szał :) zachwycona :)

No lego to super sprawa moi chłopcy też się na tym wychowali ,a lata temu to dopiero była drożyzna.Suse proponuję więc pociąg Duplo:tak:

reklama
Do góry