reklama
a właśnie o garnuszku klocuszku juz było
ale..
jak wpisałam w allegro to wyskoczyły te z fp i te nieoryginalne (które wypadają nieco mniejsze)
miała któraś ten zwykły?
jestem ciekawa jak on się ma do swoje ceny..
bo znów nie wszystkie zabawki fb są warte swojej..
ale..
jak wpisałam w allegro to wyskoczyły te z fp i te nieoryginalne (które wypadają nieco mniejsze)
miała któraś ten zwykły?
jestem ciekawa jak on się ma do swoje ceny..
bo znów nie wszystkie zabawki fb są warte swojej..
Mam szybkie pytanie
Mialam kupic mojej niuni pod choinke Lale szmacianke ale jak to pierwsza baba w rodzinie dostala juz 2 wozki i 5 lalek na mikolaja wiec kupowanie kolejnej niema sensu...a ze moja malutka lubi chopsac to wymyslilam cus takiego
Smyths Toys Fisher Price Bounce and Spin Zebra - YouTube
co wy na to...dodam ze Sara juz sama stoi.
Mialam kupic mojej niuni pod choinke Lale szmacianke ale jak to pierwsza baba w rodzinie dostala juz 2 wozki i 5 lalek na mikolaja wiec kupowanie kolejnej niema sensu...a ze moja malutka lubi chopsac to wymyslilam cus takiego
Smyths Toys Fisher Price Bounce and Spin Zebra - YouTube
co wy na to...dodam ze Sara juz sama stoi.
aksmobulka
Fanka BB :)
suse fajny:0ale ja uważam że lepszy /fajniejszy ten skoczek-->Jumperoo Fisher Price skoczek baby boy Michael - YouTube
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Oba fajne ale ten co suse pokazałas od jakiego wieku jest>> ?? Chyba dla starszego dziecka czy sie myle??
Od 12 miesiecy albo od czasu kiedy dziecko potrafi sie samo utrzymac.
Ta bujawko skakawka to zbyt skomplikowana jest jak dla mnie a na dodatek takiego skoczka juz mamy w wersji bujawki wieszanej na futrynie...hit dla mojej Saruli...nawet teraz w niej siedzi i nagina.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41OH+NUILwL._SL500_AA300_.jpg
Ta bujawko skakawka to zbyt skomplikowana jest jak dla mnie a na dodatek takiego skoczka juz mamy w wersji bujawki wieszanej na futrynie...hit dla mojej Saruli...nawet teraz w niej siedzi i nagina.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41OH+NUILwL._SL500_AA300_.jpg
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
suse to na futryne jest super! tez takie cos chciałam ale u mnie nie nie da sie tego zamontować
Podziel się: