reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
ulubiona zabawka mojego smyka w wannie jest narazie czerwona miska tuperware:-D:-D on nawet nie pluska raczkami czy nozkami lezy tylko i lize ta miske, przeklada z reki do reki, podnosi nogami jak mu wypadnie - ale fajne te osmiorniczki joasiu- moze kiedys tez takie zakupie:tak:

fajne te zabawki, ola jak narazie bawi sie konewka i foremka do piaskownicy. We wrzesniu kupilam jej 3 rozne zestawy do piasku bo byly ogromne wyprzedaze w sklepie i moj zakup kosztowal az 2zl, 4zl, 4zl :)

Mysio ta kula fajna, gitaki zwierzaki i organki :tak:
as sliczna sukieneczka- koniecznie pokarz jak karolcia w niej wyglada:tak:

Dziewczyny doradzcie mi co moge kupic 2latce na swieta?? Nie mam pomyslu. Chrzesniakowi juz prezent kupilam, meza chrzesnica juz tez ma prezent tylko dla bratanicy nic nie moge wymyslic.
As sukieneczka super
Mysio gitara rewelka

reklama
aga ja jako mama 2latki oraz aktywnie udzielająca się na grupie mam dwulatków mogę coś nieco doradzić :)
Wsród dzieci w tym wieku jest teraz szał na lego duplo-jest kilka fajnych zestawów dla dziewczynek,kuchnie Kuchnie - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,moja córcia ostatnio bardzo też lubi się bawić wózkiem dla lalek :) 2 miesiace temu jej taki wózek kupiliśmy i do dziś codziennie robi spacerki z lalami i misiami :) Może też być np zmywarka do naczyń-córka koleżanki dostała i ponoć jest szał. MOże coś z tego wybierzes : Produkty w kategorii Zestawy AGD / RTV Sklep zabawkowy dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki plażowe dla dzieci i zabawki ogrodowe - Łódzkie - SalonZabawek.pl

Do góry