Mysio a w czym masz problem z zabawka do kapieli, bo nie kojarze? Sa tradycyne gumowe kaczuszki, stateczki, mlynki (lopatki sie kreca jak sie naleje wody), siteczka (ala prysznic) - mozna kupic w komplecie a takze mniej lub bardziej te same motywy w wersji elektronicznej (dla mnie te elektroniczne to straszydla i balabym sie z pradem do wody no ale kwestia gustu w kazdym razie kazdy moze znalezc cos dla siebie :-)) Oliver nie wykazuje poki co cienia zainteresowania zabawkami w wodzie (wanna, mama i woda sa dostatecznie interesujace i bez gadzetow), wiec nie umiem Ci teraz powiedziec, czy kupilismy dobre ;-)
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
chwalić mi sie tu prezentami
ja Lauruni jakiś czas temu kupiłam do kąpieli kaszuchę a jak będe miała troszke kaski chce kupić taką ośmiornicę co puszcza bańki
ja Lauruni jakiś czas temu kupiłam do kąpieli kaszuchę a jak będe miała troszke kaski chce kupić taką ośmiornicę co puszcza bańki
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
nie moge jej teraz znaleźć ale kosztowało coś około 50zł
i jeszcze takie coś też fajne
ŻÓŁWIK do ZABAWY W WANNIE WODOSPAD PUSZCZA BAŃKI ! (2831755297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
o mam azula
http://allegro.pl/osmiornica-vtech-puszcza-banki-mydlane-i2820780779.html
dosc droga bo to cena używanej.
w sklepie widziałam tez takie jajko z kurczakiem i tez puszczało bańki za 50zł
i jeszcze takie coś też fajne
ŻÓŁWIK do ZABAWY W WANNIE WODOSPAD PUSZCZA BAŃKI ! (2831755297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
o mam azula
http://allegro.pl/osmiornica-vtech-puszcza-banki-mydlane-i2820780779.html
dosc droga bo to cena używanej.
w sklepie widziałam tez takie jajko z kurczakiem i tez puszczało bańki za 50zł
Ostatnia edycja:
Mysiochomis
:*
Kugela bo widzisz małemu już gumowe zwierzątka się znudziły, pudełeczka jeszcze nie ogarnia, a mi zabawki dostęptne na rynku się nie podobują... Nie że brzydkie ale mało funkcjonalne. Szukam czegoś co będzie mi chlapać po całej łazienie będzie spiewać tańczyć itp. ale kierwa znajdę to
Mysio, no to owocnego szukania. Moj jeszcze nie zauwaza zabawek w wannie a Twoj juz z nich wyrosl Grunt zeby sie milo pluskalo W DE popularne jest takie cos ale nie wiem, czy Ci chodzi o cos w tym gatunku:
Badespaß-Spielcenter | ministeps® | Große Marken | Shop | Badespaß-Spielcenter
Osmiornica wyglada sympatycznie ale ze mnie taka tradycjonalistka, ze wole banki puszczac osobiscie ;-)
Badespaß-Spielcenter | ministeps® | Große Marken | Shop | Badespaß-Spielcenter
Osmiornica wyglada sympatycznie ale ze mnie taka tradycjonalistka, ze wole banki puszczac osobiscie ;-)
natalka1704
Fanka BB :)
Mysio zobacz sobie na allegro Do kąpieli - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chociaz ciezko bedzie ci znaleźć taka zabawke... moj ma gumowa kaczke i poki co jest zadowolony :-)
Mały dostał na Mikołaja od dziadków małego bączka ktory po zakręceniu świeci i wydaje dźwięki ;-)
Mały dostał na Mikołaja od dziadków małego bączka ktory po zakręceniu świeci i wydaje dźwięki ;-)
Moj synus narazie ma takie zabawki Playgro Bath Time Squirties 8pcs Neutral – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
po kazdej kapieli zabiera jedna zabawke ze soba
Podoba mi sie jeszcze cos takiego Summer Infant Bubble Maker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
i takie cos mi sie jeszcze podoba Pirate Bath Ship – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
po kazdej kapieli zabiera jedna zabawke ze soba
Podoba mi sie jeszcze cos takiego Summer Infant Bubble Maker – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
i takie cos mi sie jeszcze podoba Pirate Bath Ship – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
reklama
Podziel się: