reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Mysio a w czym masz problem z zabawka do kapieli, bo nie kojarze? :baffled: Sa tradycyne gumowe kaczuszki, stateczki, mlynki (lopatki sie kreca jak sie naleje wody), siteczka (ala prysznic) - mozna kupic w komplecie a takze mniej lub bardziej te same motywy w wersji elektronicznej (dla mnie te elektroniczne to straszydla i balabym sie z pradem do wody no ale kwestia gustu :-p w kazdym razie kazdy moze znalezc cos dla siebie :-)) Oliver nie wykazuje poki co cienia zainteresowania zabawkami w wodzie (wanna, mama i woda sa dostatecznie interesujace i bez gadzetow), wiec nie umiem Ci teraz powiedziec, czy kupilismy dobre ;-)

reklama
Mysio u nas odpowiednia do kąpieli okazała się foremka do piasku(skąd ona się jeszcze w domu znalazła?)<a hitem nad hitami jest korek do wanny,a ściślej łańcuszek na którym wisi:-D

Ostatnia edycja:
Kugela bo widzisz małemu już gumowe zwierzątka się znudziły, pudełeczka jeszcze nie ogarnia, a mi zabawki dostęptne na rynku się nie podobują... Nie że brzydkie ale mało funkcjonalne. Szukam czegoś co będzie mi chlapać po całej łazienie będzie spiewać tańczyć itp. ale kierwa znajdę to :p

reklama
Do góry